Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ανάρτηση Κατσιφάρα που «φούντωσε» τα σενάρια για στενές επαφές με ΣΥΡΙΖΑ

Η ανάρτηση Κατσιφάρα που «φούντωσε» τα σ...

Θέμα συζήτησης στα πολιτικά πηγαδάκια

Ο Απόστολος Κατσιφάρας δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό πλέον έχει κλείσει μετά και την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων του κόμματος για τον νομό Αχαΐας.

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι ούτε υποψήφιος Δήμαρχος στην Πάτρα παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή είχε περάσει κάτι τέτοιο από τον κύκλο των ενδιαφερόντων του. Αυτονόητο είναι τέλος ότι δεν θα ασχοληθεί ούτε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το ερώτημα λοιπόν «που θα πάει ο Κατσιφάρας;» εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο ενώ τα σενάρια συνεχώς περιπλέκονται.

Ώσπου ήρθε μια ανάρτηση του πρώην Περιφερειάρχη η οποία τροφοδότησε τα σενάρια για πολύ στενή σχέση με το  ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν απολύτως εναρμονισμένη με το πνεύμα αλλά και το ύφος του ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Κατσιφάρας:

«Τώρα όλοι γνωρίζουμε!

Η επιστολή του Προέδρου της ΑΔΑΕ κ Ράμμου στην Βουλή αποκαλύπτει τα πάντα για τις παρακολουθήσεις, με τον πιο επίσημο και αντικειμενικό τρόπο.

Γνωρίζουν όλοι οι βουλευτές.

Γνωρίζουν οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Γνωρίζουν οι δικαστές και οι θεσμοί της δικαιοσύνης.

Γνωρίζει ο Ελληνικός λαός.

Το παρακράτος του Μαξίμου λειτουργούσε ανενόχλητο και προκλητικά και η προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρήθηκε απέτυχε πανηγυρικά, γιατί ναι, υπάρχουν και ΔΙΚΑΣΤΕΣ που έχουν ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

Τα μισόλογα και οι δικαιολογίες δεν έχουν πλέον χώρο. Η θεσμική εκτροπή είναι γεγονός.

Ο Δρόμος της παραίτησης και της πολιτικής Αλλαγής είναι μονόδρομος !».

Η ανάρτηση Κατσιφάρα φούντωσε τις φήμες στα πολιτικά πηγαδάκια με κάποιους να λένε ότι είναι  ανοικτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του με το ψηφοδέλτιο της του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Αχαΐας, σενάριο που ακούγεται εδώ και πολύ καιρό και το οποίο ενισχύεται και από τις κατά καιρούς δηλώσεις του ίδιου του κ. Κατσιφάρα με υπογάμμισης στα περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας στις όποιες επιλογές του.

 

Πάντως ο ίδιος ο κ. Κατσιφάρας δεν  επιβεβαιώνει αυτά τα σενάρια, εξακολουθώντας να τηρεί αινιγματική στάση για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις