Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Χειροπέδες σε άνδρα για ληστεία ηλικιωμένης και του γιου της

Αιτωλοακαρνανία: Χειροπέδες σε άνδρα για...

Συνελήφθη αλλοδαπός για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας και του γιού της

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, ένας  άνδρας (Έλληνας)

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: Σε βάρος του οσχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Παράλληλα, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο συνεργοί του συλληφθέντα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας όπου διαμένει με τον γιό της. Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι με την απειλή μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας έδεσαν και φίμωσαν τους δύο παθόντες και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, μια επιταγή (3.500) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας εντόπισαν και συνέλαβαν άμεσα τον αλλοδαπό άνδρα, ενώ ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις