Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Δημήτρης Μπιτσάκος: «Γιορτή του πόλο η διοργάνωση των Final-4 στην Πάτρα, που αγκαλιάζει το άθλημα»

Δημήτρης Μπιτσάκος: «Γιορτή του πόλο η δ...

Όλα όσα είπε

Ένας από τους θρύλους της πατρινής υδατοσφαίρισης και του αθλητισμού της αχαϊκής πρωτεύουσας γενικότερα είναι ο Δημήτρης Μπιτσάκος.
Ο χαρισματικός φουνταριστός ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στον ΝΟ Πατρών, πέρασε από ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέα Χαλανδρίου, Παναθηναϊκό, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Αγ. Νικολάου, ΝΟ Αργοστολίου, Υδραϊκό. Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΝΟ Πατρών, είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Κύπελλο, πήρε πρωταθλήματα Νέων και Εφήβων, ενώ πήγε τελικό στο LEN Trophy με τον ΝΟΠ.
Με την Εθνική ομάδα Ανδρών έχει 107 συμμετοχές, πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη, είναι πρώτος σκόρερ στο κύπελλο όλων εποχών. Ως κολυμβητής είχε αναδειχθεί και βαλκανιονίκης. Προπονητής διετέλεσε στον ΝΟ Αργοστολίου, στον ΝΟΠ, στη ΝΕΠ και τώρα τεχνικός διευθυντής στον Άλιμο ΝΑΣ Betsson.
Με αφορμή τη διεξαγωγή του Stoiximan Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα, στις 2-4 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Μπιτσάκος μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports