Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάγια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, θέλει να υποδυθεί την Πάτι Σμιθ

Κάγια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορν...

Η απάντηση στο Elle

Τη θρυλική τραγουδίστρια, τραγουδοποιό και λογοτέχνιδα Πάτι Σμιθ θέλει να υποδυθεί η Kaia Gerber, κόρη της Σίντι Κρόφορντ.

Η Kaia Gerber, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Babylon» μαζί με τον Μπραντ Πιτ και τη Μάργκο Ρόμπι, ρωτήθηκε αν υπάρχουν ηρωίδες της λογοτεχνίας που θα ήθελε να υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη. Και η απάντηση στο Elle, όπου παραχώρησε συνέντευξη, ήταν: Πάτι Σμιθ και Τζόαν Ντίντιον. 

«Η Πάτι Σμιθ, με το Just Kids, άλλαξε πλήρως τη ζωή μου» απάντησε η Κάγια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ, αναφερόμενη στα απομνημονεύματα της τραγουδίστριας, που κυκλοφόρησαν το 2010.

«Και η Τζόαν Ντίντιον. Έχω διαβάσει όλα όσα έχει γράψει. Είδα το ντοκιμαντέρ της ένα εκατομμύριο φορές. To απόφθεγμά της που με έχει επηρεάσει πραγματικά είναι το “θέλω να ξέρω πού είναι ο πόνος”. Το ανακάλυψα και χάρη σε αυτό και δεν προσπαθώ να ξεφύγω από τα συναισθήματά μου», ανέφερε η Κάγια Γκέρμπερ.

Σε περσινή συνέντευξή της στο i-D, η Γκέρμπερ είπε ότι θα ήθελε η Πάτι Σμιθ να γράψει τον πρόλογο στην αυτοβιογραφία της.

«Λοιπόν, αν υπήρχε ένα σύμπαν όπου όλα ήταν δυνατά, κυριολεκτικά θα σερνόμουν στο πάτωμα για να γράψει το προοίμιο η Πάτι Σμιθ. Αλλά, πρέπει να κάνεις μεγάλα όνειρα, οπότε θα πω την Πάτι Σμιθ» πρόσθεσε.

Η Κάγια Γκέρμπερ είχε τους πρώτους μεγάλους ρόλους της στη σειρά «American Horror Story» και θα εμφανιστεί στην επερχόμενη κωμωδία της Apple TV+ «Mrs. American Pie».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight