Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κώστας Πελετίδης: O διάσημος Iνδός καθηγητής γιόγκα που θα μπoρoύσε να είναι ο σωσίας του!

Κώστας Πελετίδης: O διάσημος Iνδός καθηγ...

Τον εντοπίσαμε στο fb

 Ο καθηγητής γιόγκα Abhay Javakhedkar, τον οποίο εντοπίσαμε τυχαία στο facebook κάτι μας θυμίζει και μάλιστα πολύ. Ποιον; Μα φυσικά το Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη.
Ο Abhay Javakhedkar, o οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του και όχι μόνο, κατάγεται από την  Πούνε που είναι η 8η μεγαλύτερη πόλη της Ινδίας και δεύτερη μεγαλύτερη στην πολιτεία Μαχαράστρα μετά το Μουμπάι (πρώην Βομβάη).

Η Πούνε σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 3.115.431 κατοίκους, ενώ η μητροπολιτική της περιοχή έχει 5.049.968 κατοίκους. Είναι κτισμένη σε υψόμετρο 560 μέτρων στο οροπέδιο Ντέκκαν, στην δεξιά όχθη του ποταμού Μούθα.

Καμία σχέση με την Πάτρα και την Κοζάνη δηλαδή.

Κι όμως, ο Abhay Javakhedkar θα μπορούσε να είναι ο σωσίας του Δημάρχου της Πάτρας καθώς όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Ο Abhay όπως διαβάζουμε στο site του, προσπαθούσε πάντα να γίνει ο γκουρού που χρειάζεται ένας μαθητής. Η Hellomyyoga, μια διαδικτυακή πύλη που γιορτάζει το πνεύμα της γιόγκα, έχει σημειώσει τον Abhay ως Γκουρού της Γιόγκα. Οι ιδρυτές είναι οι ίδιοι ασκούμενοι. Η hellomyyoga εκτιμά εξαιρετικά τη δομημένη καθοδήγηση ενός γκουρού της γιόγκα και έχει επιμεληθεί μια λίστα με τους κορυφαίους 51 δασκάλους γιόγκα στην Ινδία. Ο Iyengar Yog Sadhana είναι περήφανος που ανακοινώνει ότι ο Abhay μπήκε σε αυτήν τη λίστα δύο συνεχόμενα χρόνια που ονομάζεται στο «51 Inspiring Yoga Teachers of India».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight