Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θάνατος εγκύου στην Πάτρα: Στα δικαστήρια η υπόθεση του ζευγαριού που έσβησε με δύο μήνες διαφορά

Θάνατος εγκύου στην Πάτρα: Στα δικαστήρι...

Σε δευτεροβάθμιο βαθμό η δίκη

Αναβλήθηκε για τις 20 Ιουνίου η δίκη του γιατρού για τον θάνατο της 30χρονης εγκύου Πάολας Πολυγένη, η οποία έσβησε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα λίγους μήνες μετά έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της, Νίκος Θανόπουλος. Η οικογενειακή τραγωδία στο Θεριανό συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο γιατρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Η δίκη διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό, ενώ πρωτόδικα καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών σε διετή φυλάκιση με αναστολή.

Σε ιατρική αμέλεια οφείλεται, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, ο θάνατος της Πάολας Πολυγένη που έφυγε σε ηλικία 31 ετών και ενώ βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, τον Μάρτιο του 2016, στο Θεριανό Αχαΐας.

Την άτυχη μητέρα βρήκαν αναίσθητη στο σπίτι της. Συγκριμένα, η κοπέλα που φυλούσε τα παιδιά της οικογένειας πήγε το πρωί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, αλλά κανείς δεν της άνοιγε. Έτσι οι περίοικοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα.

 Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπως και η Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυφορούσε.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις