Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα:Τραγωδία στο Θεριανό-Σήμερα η κηδεία του 30χρονου Νίκου Θανόπουλου-Πέθανε ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του

Αχαΐα:Τραγωδία στο Θεριανό-Σήμερα η κηδε...

Η γυναίκα του είχε καταλήξει στο τέλος Φεβρουαρίου ενώ διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Νέο πλήγμα για την οικογένεια Θανόπουλου, στο Θεριανό Αχαΐας, του πρώην Δήμου Βραχνεΐκων,λίγο έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Θανόπουλος, γιος του Τάκη Θανόπουλου, 30 μόλις ετών βρέθηκε νεκρός σήμερα στο σπίτι του, μέσα στη μπανιέρα.

Οικείοι του τον εντόπισαν γύρω στις 6.30 το απόγευμα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατός του φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η κηδεία του 30χρονου θα γίνει στις 4 το απόγευμα της Κυριακής από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Θεριανό. Τραγική ειρωνία, εκεί είχε αποχαιρετίσει πριν από δύο μήνες την αγαπημένη του σύζυγο...

Η γυναίκα του Νίκου Θανόπουλου, πεθανε επίσης ξαφνικά τον Φεβρουάριο, στα 31 της, κι ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αχαΐα:Σήμερα η κηδεία της 31χρονης εγκύου και μητέρας άλλων δύο παιδιών-Θρήνος στο Θεριανό για τον αιφνίδιο θάνατο της Πάολας Θανοπούλου

Η γυναίκα του Νίκου Θανόπουλου, Πάολα Πολυγέννη - Θανοπούλου, ήταν μητέρα δυο παιδιών και έγκυος στον όγδοο μήνα.Την είχαν βρει σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, αναίσθητη  μέσα στο σπίτι της. Συγκριμένα, η κοπέλα που φυλούσε τα παιδιά της οικογένειας πήγε το πρωί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, αλλά κανείς δεν της άνοιγε. Έτσι οι περίοικοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπως και η Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυφορούσε.

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Το ζευγάρι είχε δυο παιδιά, τεσσάρων και ενάμιση ετών.

Αχαΐα: Bαθιά οδύνη στην κηδεία της Πάολας Θανοπούλου, στο Θεριανό - Ασφυκτικά γεμάτος ο ναός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις