Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εύα Καϊλή: Μηνύει ακροδεξιό ευρωβουλευτή -Δήλωσε ότι την παρακολουθούσαν μυστικές υπηρεσίες για σχέσεις με Ρωσία

Εύα Καϊλή: Μηνύει ακροδεξιό ευρωβουλευτή...

Η απάντηση Δημητρακόπουλου

«Βόμβα» έριξε Πολωνός ευρωβουλευτής, ισχυριζόμενος ότι η Εύα Καϊλή είχε σχέσεις με τη Ρωσία και για τον λόγο αυτό παρακολουθούνταν από μυστικές υπηρεσίες.

Αυτή η ανακοίνωση έγινε από τον Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, ευρωβουλευτή της ακροδεξιάς ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Πολωνός ευρωβουλευτής έκανε τη σχετική δήλωση το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτικό κανάλι της Πολωνίας.

«Η Εύα Καϊλή ήταν υπό παρακολούθηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών δύο κρατών-μελών και από τη βελγική αστυνομία λόγω των σχέσεών της, όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βόλσκι.

Η απάντηση Δημητρακόπουλου για την ανάρτηση του Πολωνού ευρωβουλευτή για την Εύα Καϊλή
Τη δική του απάντηση στα νέα δημοσιεύματα δίνει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες. Προανήγγειλε δε ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για τους ισχυρισμούς αυτούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρει:

«Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία που δήθενα εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα «βόμβα» ψεύδους «συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο! Ο Πολωνός ευρωβουλευτης, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο απο μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα». Τα ανωτέρω ειναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις