Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμαρχος Πατρέων: Ζητά συνάντηση με Δημάρχους για τα διόδια της Γέφυρας

Δήμαρχος Πατρέων: Ζητά συνάντηση με Δημά...

Επιστολή στους Δημάρχους, Ι.Π. Μεσολογγίου Κωνσταντίνο Λύρο και Ναυπακτίας, Βασίλη Γκίζα

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απέστειλε σήμερα στους Δημάρχους, Ι.Π. Μεσολογγίου Κωνσταντίνο Λύρο και Ναυπακτίας, Βασίλη Γκίζα επιστολή, με θέμα τα διόδια της Γέφυρας Ρίου  - Αντιρρίου.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχοι, θα σας παρακαλούσα, αν είναι δυνατόν, να συναντηθούμε στο Δημαρχείο της Πάτρας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, για να συζητήσουμε το θέμα των διοδίων της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία».

 

 

 

Στο μεταξύ την παρέμβαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες εργαζόμενοι με τα αυξημένα διόδια (e-pass) στη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», ζήτησε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.


Σε επιστολή του προς τον Υπουργό, ο Περιφερειάρχης αναφέρει το ζήτημα που έχει ανακύψει μετά τη σημαντική αύξηση του e-pass, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι που είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται καθημερινά μέσω της γέφυρας υπόκεινται σε μία οικονομική «αιμορραγία» που πλέον φτάνει πάνω από τα 3.200 ευρώ ετησίως και μάλιστα, σε μία εποχή όπου η συρρίκνωση των εισοδημάτων των πολιτών είναι πολύ μεγάλη λόγω της γενικότερης ακρίβειας και του πληθωρισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις