Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον είναι «συγκλονισμένοι» από τον ξαφνικό θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Οι Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον είναι «...

Η μοναχοκόρη του θρύλου του ροκ εντ ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν παρούσα δύο ημέρες πριν στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών όπου δεν φαινόταν καλά

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της μοναχοκόρης του θρύλου του ροκ εντ ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στα 54 της μόλις χρόνια μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Σημειωτέον ότι λίγες ώρες πριν, βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Άντζελες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του Έλβις Πρίσλει στη βιογραφική ταινία «Έλβις» του Μπαζ Λούρμαν.

Ο Αμερικανός σταρ Τομ Χανκς συγκλονισμένος από το θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλει έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τα εξής μιλώντας και εξ ονόματος της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον: «Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Απόλυτα συντετριμμένοι...».

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Ήταν το μοναδικό παιδί του τραγουδιστή και ηθοποιού – φαινόμενο, Έλβις Πρίσλεϊ, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 1977 και της ηθοποιού Πρισίλα Πρίσλεϊ, καθώς και η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της. Ήταν γεννημένη την 1η Φεβρουαρίου 1968, στο Μέμφις του Τενεσί και απεβίωσε στις 12 Ιανουαρίου 2023. Ένα από τα παιδιά της, η ταλαντούχα 33χρονη Ράιλι Κίου - Riley Keough είναι ηθοποιός.

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ με την οποία έμοιαζε καταπληκτικά η εκλιπούσα Λίζα Μαρί, είναι σήμερα 77 ετών.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Η Λίζα Μαρί μαζί με τον Όστιν Μπάτλερ πο...

Η Λίζα Μαρί μαζί με τον Όστιν Μπάτλερ που υποδύθηκε εξαιρετικά τον Έλβις Πρίσλει στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight