Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο επεισόδιο χθες στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας- Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Νέο επεισόδιο χθες στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας- Δ...

Έριξαν και καπνογόνο

Αναστάτωση επικράτησε χθες για ακόμη μία φορά στο σχολικό συγκρότημα που συστεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας, τέρμα Αγίας Σοφίας, όταν μαθητές ενεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ κάποιοι έριξαν μέσα στο χώρο του σχολείου καπνογόνου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στο σχολικό συγκρότημα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, καθώς χρειάστηκε να δοθούν πρώτες βοήθειες σε μαθητές που λιποθύμησαν, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

 

 

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα καταγράφονται ανάλογα περιστατικά, εξαιτίας των οποίων οι γονείς, αλλά και οι καθηγητές είναι ανάστατοι.
Η εφημερίδα «Γνώμη» επικοινώνησε με την Διευθύντρια Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή, η οποία ενημερώθηκε άμεσα από τους Διευθυντές των σχολείων για το περιστατικό και πώς αντιμετώπισαν το επεισόδιο, δίνοντας σαφείς οδηγίες για την πάταξη τέτοιων φαινομένων εν τη γένεσή τους. Όπως είπε «είναι αδιανόητο να δημιουργούνται τέτοια περιστατικά μέσα στο σχολικό περιβάλλον. Δεν είναι μόνο απαράδεκτα, αλλά και επικίνδυνα και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών. Δεν θα το επιτρέψουμε και όποιος είναι υπεύθυνος θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις