Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Ιούνιο στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία "Book Club 2: Επόμενο Κεφάλαιο"

Τον Ιούνιο στις Ελληνικές αίθουσες η ται...

Το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται ήδη στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε

Οι Αμερικανίδες σταρ Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα, Κάντις Μπέργκεν και Μέρι Στίνμπεργκεν επιστρέφουν για πολύ έρωτα και με πολλή χάρη, στο φιλμ «Book Club 2: Επόμενο Κεφάλαιο - Book Club: The Next Chapter» που θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 12 Μαΐου 2023 και λίγο μετά προγραμματίζεται για έξοδο και στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου σε διανομή της Τulip.

Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του 1ου «Book Club» που το 2018 είχε κάνει εισπράξεις 105 εκατ. δολαρίων και άρεσε πολύ. Το νέο φιλμ, το τρέιλερ του οποίου ήδη παίζεται στα Options Cinemas, στην Πάτρα, ακολουθεί τις τέσσερις καλύτερες φίλες μιας κάποιας ηλικίας καθώς μεταφέρουν τη λέσχη βιβλίων τους στην Ιταλία, για ένα διασκεδαστικό ταξίδι που δεν είχαν κάνει ποτέ μέχρι σήμερα. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται, οι χαλαρωτικές διακοπές τους μετατρέπονται σε μια περιπέτεια που συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή τους.

Σε σκηνοθεσία του 45χρονου Μπιλ Χόλντερμαν από το Σικάγο, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης και παραγωγός και της 1ης ταινίας. Ο ταλαντούχος Χόλντερμαν ήταν & παραγωγός και είχε συνεργαστεί και στο σενάριο του «A Walk in the Woods – Ταξίδι στην Αλαμπάμα» με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 2015 (ήταν και εκ των παραγωγών και στο φιλμ «Ο Κύριος και το όπλο» το 2018 όπου πρωταγωνίστησε ο Ρέντφορντ.

Στο «Book Club 2: Επόμενο Κεφάλαιο» ο Bill Holderman συνυπογράφει και το σενάριο με την Erin Simms ενώ οι δυο τους είναι και οι παραγωγοί.

Πρωταγωνιστούν στο πλάι της Νταϊάν Κίτον, της αειθαλούς Τζέιν Φόντα, της Κάντις Μπέργκεν και της Μέρι Στίνμπεργκεν, οι Κρεγκ Τ. Νέλσον, Τζιανκάρλο Τζιανίνι, Άντυ Γκαρσία, Ντον Τζόνσον.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture