Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Στην Πάτρα για 2 παραστάσεις στις 12/1 ο Γιώργος Κιμούλης με τη "Συνάντηση"

Στην Πάτρα για 2 παραστάσεις στις 12/1 ο...

Στο θέατρο Γραμμές Τέχνης στις 19.30 και στις 21.30

Η Εταιρεία «Πόλις Πολιτισμού» ΑΜΚΕ (αριθμός μητρώου πολιτιστικών φορέων 20742) πρόκειται να παρουσιάσει στη πόλη της  Πάτρας, στο  Θέατρο Γραμμές Τέχνης, στην οδό Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στις 19.30 και στις 21.30 τη θεατρική παράσταση του Stephen Belber «Η Συνάντηση» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, με πρωταγωνιστές τον ίδιο το Γιώργο Κιμούλη, την Άννα Μονογιού και τον Στάθη Παναγιωτίδη. Τη μουσική έχει γράψει ο τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής, τα δε κουστούμια επιμελήθηκε η Σοφία Νικολαΐδη.

Η παράσταση παρουσιάζεται με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο ΑΜΑΛΙΑ, από τις 8 Δεκεμβρίου 2022 έως 8 Ιανουαρίου 2023, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το Φεβρουάριο στην Αθήνα, στο θέατρο Βικτώρια.

Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς όμως εξελίσσεται η “συνέντευξη” αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

H “Συνάντηση” είναι έργο που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην Τρικυμία: “Το παρελθόν είναι πρόλογος”.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό και 13 ευρώ το μειωμένο.

Στο μεταξύ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας «Πόλις Πολιτισμού» και του προέδρου της, Θανάση Κατσίκα, δίνεται η δυνατότητα σε εργαζόμενους φορέων και εταιρειών της πόλης της Πάτρας, και στα μέλη των οικογενειών τους να παρακολουθήσουν τη παράσταση αυτή έναντι αντιτίμου εισιτηρίου 10 ευρώ έκαστος, αντί της κανονικής τιμής των 15 και 13 ευρώ αντίστοιχα που κοστίζουν τα εισιτήρια, είτε διαδικτυακά είτε στα σημεία προπώλησης.

Μια ενέργεια που όπως τονίζεται, διέπεται από μια ιδιαίτερη φιλοσοφία της σχέσης καλών θεατρικών παραστάσεων και της παρουσίασης τους στο σύνολο, αν είναι δυνατόν των περιφερειακών πόλεων της πατρίδας μας, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν το Ελληνικό θέατρο και τους ανθρώπους του. Λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται προ κράτηση στα τηλ. 2310842509 & 6934-053441.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture