Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστροφή στα ρεβεγιόν για τους Πατρινούς- Γέμισαν τα μαγαζιά- «Ανάσανε» η εστίαση

Επιστροφή στα ρεβεγιόν για τους Πατρινού...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λένε οι επαγγελματίες του κλάδου

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι επαγγελματίες στην εστίαση από τη φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι Πατρινοί βγήκαν να γιορτάσουν ενώ η πόλη υποδέχθηκε και αρκετούς επισκέπτες.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσσος Γιατράς,  «η εστίαση πήγε εξαιρετικά κατά την εορταστική περίοδο, όλοι είδαμε ότι τα μαγαζιά ήταν γεμάτα ενώ ο κόσμος επανήλθε με μεγάλη ένταση. Η Πάτρα υποδέχθηκε και αρκετό κόσμο από την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και αυτό φάνηκε και στα μαγαζιά και στους τζίρους τους.

Όπως εξηγεί ο Δημήτρης Φάκαλος, επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, «ο κόσμος έδειξε ότι είχε μεγάλη ανάγκη να βγει, να κοινωνικοποιηθεί και να συναντηθεί με άλλους ανθρώπους . Η κίνηση που υπήρχε ήταν εντυπωσιακή. Δεν μπορούμε να έχουμε κάποιο παράπονο από την κινητικότητα των πελατών, σε καμία περίπτωση. Ωστόσο η κρίση έχει δημιουργήσει συγκρατημένη κατανάλωση. Δεν είναι τα πράγματα όπως ήταν παλιότερα πάνω σε αυτό κομμάτι. Υπάρχει και ένα ερωτηματικό για τις επιχειρήσεις σε σχέση με το αν έχουν υπολογίσει σωστά τις αυξήσεις έτσι ώστε να μπορέσει όλη αυτή η κίνηση να έχει το προσδοκώμενο κέρδος το οποίο θα βοηθήσει στη μαύρη τρύπα που έχει δημιουργηθεί όλο αυτόν τον καιρό.

Ο κόσμος κινήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας στο κέντρο, κατανάλωσε στην εστίαση και το απόγευμα και το βράδυ. Η εικόνα ήταν εξαιρετική για το κέντρο αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτό ισχύει για το σύνολο της εστίασης, για τα περιφερειακά μαγαζιά.

Ο κόσμος παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μετά τις 12 το βράδυ, βγήκε, διασκέδασε και γέμισε όλα τα μαγαζιά παρά το γεγονός ότι φέτος έχουμε πολύ περισσότερα μεταμεσονύκτια σημεία διασκέδασης σε σχέση με παλιότερα. Είναι πολλά τα κέντρα με ζωντανή μουσική αλλά και τα κλαμπ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις