Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λευκορωσία: Ο Ουκρανός πρεσβευτής κλήθηκε στο ΥΠΕΞ για το περιστατικό με τον S-300

Λευκορωσία: Ο Ουκρανός πρεσβευτής κλήθηκ...

Η Λευκορωσία κάλεσε τον πρεσβευτή της Ουκρανίας αφού δήλωσε ότι κατέρριψε έναν ουκρανικό αντιαεροπορικό πύραυλο πάνω από το έδαφός της

Η Λευκορωσία κάλεσε τον πρεσβευτή της Ουκρανίας αφού δήλωσε ότι κατέρριψε έναν ουκρανικό αντιαεροπορικό πύραυλο πάνω από το έδαφός της, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας.

«Ζητήσαμε από την Ουκρανία να διενεργήσει εμπεριστατωμένη έρευνα για όλες τις συνθήκες εκτόξευσης του πυραύλου, να οδηγήσει εκείνους που ευθύνονται στη δικαιοσύνη και να λάβει συνολικά μέτρα προκειμένου να αποτρέψει την επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον. Το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες για όλους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ανατόλι Γκλαζ.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας δήλωσε πως η αντιαεροπορική άμυνά του κατέρριψε έναν ουκρανικό πύραυλο S-300 σήμερα το πρωί στη διάρκεια μιας από τις μεγαλύτερες πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας αφότου ξεκίνησε ο πόλεμος.

 Σημείωνεται επίσης ότι αξιωματικός του στρατού της Λευκορωσίας δήλωσε αργότερα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μετά την κατάρριψη του πυραύλου.
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων BelTA, ο στρατιωτικός επίτροπος της περιοχής Μπρεστ της Λευκορωσίας δήλωσε: «Οι ντόπιοι δεν έχουν απολύτως κανένα λόγο να ανησυχούν. Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις