Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Παραμονή Χριστουγέννων στο Πολύεδρο, γιορτή με συγγραφείς, εικαστικούς, με αφηγήσεις, μουσική, κεράσματα και δώρα

Παραμονή Χριστουγέννων στο Πολύεδρο, γιο...

Οι συγγραφείς Παναγιώτα Σμυρλή και ο Βασίλης Χριστόπουλος θα βρίσκονται στο βιβλιοπωλείο και θα υπογράφουν βιβλία τους

Στο Πολύεδρο της Όλγας Νικολοπούλου και του Κωστή Καπέλα στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα, το Σάββατο παραμονή των Χριστουγέννων έχει ετοιμαστεί ένα ωραίο χάπενινγκ – γιορτή. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στο Πολύεδρο μαζί με φίλους, συγγραφείς, εικαστικούς καλλιτέχνες, με αφηγήσεις, μουσική, κεράσματα και δώρα!

Οι συγγραφείς Παναγιώτα Σμυρλή και ο Βασίλης Χριστόπουλος θα βρίσκονται στο βιβλιοπωλείο και θα υπογράφουν βιβλία τους. Είναι δύο σημαντικοί συγγραφείς που ζουν στην Πάτρα και έχουν εκδώσει βιβλία μέσα στο 2022. «Ρομανό Τσορουπέ» είναι το τελευταίο βιβλίο με διηγήματα ( 9ο λογοτεχνικό) του Βασίλη Χριστόπουλου, ενώ πριν δύο μέρες κυκλοφόρησε και το 9ο βιβλίο της Παναγιώτας Σμυρλή, το μυθιστόρημα «Ψωμί Καθάριο».

Με μουσική θα μας συντροφεύσουν ο Στέλιος Αθανασόπουλος στο πιάνο και η Μυρσίνη Συριοπούλου, βιολί και φωνή.

Στο χώρο της γκαλερί στο Πολύεδρο εκθέτουν έργα τους 18 εικαστικοί δημιουργοί και μπορούμε να χαρούμε τις δημιουργίες τους, να μιλήσουμε με κάποιους από αυτούς και να βρούμε μοναδικά δώρα και αντικείμενα τέχνης.

Και για τα παιδιά, θα υπάρχει εργαστήριο για να φτιάξουν χριστουγιεννιάτικες κάρτες και να τυπώσουν χαρτί περιτυλίγματος για να στολίσουν όμορφα τα δώρα τους, ενώ η συγγραφέας Σωτηρία Μπιλιανού, με τη μαμά αρκούδα, το αρκουδάκι της και το βιβλίο της «Θα είμαι πάντα κοντά σου», θα μας ανοίξει μια πορτούλα στα Μαγικά Χριστούγεννα και θα έχει ένα δώρο- έκπληξη για κάθε παιδί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture