Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Το Σάββατο το απόγευμα στο Πολύεδρο παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Θα είμαι πάντα κοντά σου"

Πάτρα: Το Σάββατο το απόγευμα στο Πολύεδ...

Είναι το πρώτο συγγραφικό έργο της Πατρινής Σωτηρίας Μπιλιανού

Το Πολύεδρο και οι εκδόσεις Παρισιάνου συνδιοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 στις 6 το απόγευμα του βιβλίου «Θα είμαι πάντα κοντά σου» της Σωτηρίας Μπιλιανού.

Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει κάνει ο Παναγιώτης Τσαούσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Πολύεδρου, στην οδό Κανακάρη 147.

«Η ιστορία του μικρού αρκούδου της Σωτηρίας Μπιλιανού, γράφτηκε με πολλή αγάπη για όλα τα παιδιά της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που λόγω της πλούσιας φαντασίας και της περιέργειάς τους, αναπτύσσουν φόβους. Οι φόβοι αυτοί, είτε είναι πιο ήπιοι είτε είναι πιο έντονοι, θεωρούνται φυσιολογικοί. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά των γονέων είναι να ακούν τα παιδιά τους με σεβασμό και προσοχή και να τα καθησυχάζουν με τα κατάλληλα λόγια, όπως ακριβώς έκανε και η μαμά αρκούδα με το αρκουδάκι της!»

Το Πολύεδρο και η συγγραφέας Σωτηρία Μπιλιανού, μετά την παρουσίαση, έχουν ετοιμάσει πρωτότυπα διαδραστικά παιχνίδια, υπέροχες δραστηριότητες και δώρα για όλους τους μικρούς μας φίλους.

Η Σωτηρία Μπιλιανού έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα, σπούδασε στην Αθήνα Δημόσια Διοίκηση και έχει master στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά. Από μικρή αγαπούσε τα βιβλία και μαζί τους ταξίδευε σε κόσμους φανταστικούς! Επιπλέον, αγαπάει πολύ τα πραγματικά ταξίδια (εκτός από τα φανταστικά), την επαφή με τη φύση, τις χειροτεχνίες και την καλή παρέα. Αν είχε ένα μαγικό ραβδάκι, θα επισκεπτόταν παρέα με την οικογένειά της τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου και ύστερα θα προσπαθούσε να γράψει τα πιο πρωτότυπα παραμύθια!

Το παραμύθι "Θα είμαι πάντα κοντά σου" είναι το πρώτο της συγγραφικό έργο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture