Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα νέο υπερσύγχρονο γκρέιντερ απέκτησε ο Δήμος Ναυπακτίας

Ένα νέο υπερσύγχρονο γκρέιντερ απέκτησε ...

Αξίας 320.000 ευρώ - Με το νέο μηχάνημα ενισχύεται η επιχειρησιακή δυνατότητα των υπηρεσιών του Δήμου

Ο Δήμος Ναυπακτίας παρέλαβε ένα νέο υπερσύγχρονο γκρέιντερ που εξασφάλισε μέσω χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, αξίας 320.000 ευρώ.

Με το νέο αυτό μηχάνημα ενισχύεται σημαντικά η επιχειρησιακή δυνατότητα του δήμου και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, καθώς θα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων, συμβάλλοντας στον αποχιονισμό των δρόμων και όχι μόνο.

Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Θωμάς Κοτρωνιάς υπογράμμισε πως: «Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο στόλο του Δήμου Ναυπακτίας.  Θυμίζουμε ότι ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια έχει ενισχυθεί με συνολικά οκτώ νέα οχήματα, όχημα πλύσης, απορριμματοφόρα και γερανοφόρο, που εξασφαλίσαμε μέσω χρηματοδοτήσεων και αντισταθμιστικών οφελών.  Βασικός σκοπός μας παραμένει η κάλυψη των καθημερινών και εκτάκτων αναγκών μας και ταυτόχρονα η ασφάλεια των εργαζομένων μας, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους συντήρησης και λειτουργίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις