Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοφία Βόσσου: «Οι δρόμοι μας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν χωρίστηκαν ποτέ»

Σοφία Βόσσου: «Οι δρόμοι μας με τον Ανδρ...

"Με τον Ανδρέα είναι καρμικό το θέμα" εξηγεί

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. μέσα σε όλα, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς για την τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου καθώς και τον χωρισμό στη μακρόχρονη σχέση τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πως σας φαίνεται τηλεοπτικά τώρα; Θα έπρεπε να έχει μαι δική του εκπομπή;

Ο Ανδρέας ότι και να κάνει τηλεοπτικά έχει τη δική του σχολή. Άνοιξε έναν δικό του δρόμο στην τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος με πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με φοβερή μόρφωση και με απίστευτες δυνατότητες. Είναι τόσο χαρισματικός άνθρωπος και ναι μου λείπει που δεν έχει μια δική του εκπομπή στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνει ένα ωραίο τοκ σόου. Δεν θα ήθελα απλά να τον δω σαν παρουσιαστή γιατί εκεί που είναι το ψωμί του Ανδρέα είναι τα τοκ σόου. Θα ήθελα να τον βλέπω να παίρνει συνεντεύξεις, να κάνει μια μεγάλη εκπομπή όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Όταν χωρίστηκαν οι δρόμοι σας πως το διαχειριστήκατε;

Οι δρόμοι μας με τον Ανδρέα δεν χωρίστηκαν ποτέ. Τα χρώματα της αγάπης μας μονάχα άλλαξαν, το ότι δεν μέναμε μαζί και δεν συνυπήρχαμε ερωτικά. Με τον Ανδρέα δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε μαζί, ανθρώπινα, σαν φίλοι και σαν οικογένεια. Με τον Ανδρέα είναι καρμικό το θέμα και ότι και να γίνει δεν μπορεί κανένας να μας χωρίσει. Ακόμη και να τσακωθούμε μετά από λίγο είναι σαν να μην έγινε. Ο ένας είναι πάντα δίπλα στον άλλο με αγάπη και ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight