Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γεννητούρια στο ασθενοφόρο – Δάκρυα χαράς στον δρόμο για το μαιευτήριο

Γεννητούρια στο ασθενοφόρο – Δάκρυα χαρά...

Το κοριτσάκι είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο μέσα σε ασθενοφόρο, μία 28χρονη γυναίκα από το χωριό Μασιά, κοντά στο Καστέλλι της Κρήτης.

Η 28χρονη βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης και τα νερά της έσπασαν το βράδυ της Τρίτης. Επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Καστελλίου όπου αποφασίστηκε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η 28χρονη επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, συνοδεία δύο γιατρών, ενώ ο πατέρας ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, το κοριτσάκι φαίνεται πως… βιαζόταν να έρθει στον κόσμο. Αφού εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα, η 28χρονη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.640 γραμμάρια, μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όσους ήταν παρόντες, όταν άκουσαν το πρώτο κλάμα του μωρού. «Είμαστε σοκαρισμένοι από χαρά, δήλωσε η γενική γιατρός Χαρά Μουρουδή στο neakriti.gr.

Μητέρα και νεογέννητο, που χαίρουν άκρας υγείας, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Το κοριτσάκι είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις