Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 4 Μαΐου 2023 κάνουν πρεμιέρα οι «Φύλακες του Γαλαξία 3, Guardians of the Galaxy volume 3»

Στις 4 Μαΐου 2023 κάνουν πρεμιέρα οι «Φύ...

Σε διανομή της Feelgood - Την ταινία την περιμένουμε, όταν βγει, για προβολή και στην Πάτρα

Μπορεί να αργεί ακόμα η πρεμιέρα του μιας και είναι για την ερχόμενη άνοιξη και δη για τις 4 Μαΐου 2023, ωστόσο το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ ήδη βγήκε. Ο λόγος για το φιλμ των  Marvel Studios που θα διανεμηθεί από την Walt Disney Studios Motion Pictures, «Φύλακες του Γαλαξία 3, Guardians of the Galaxy volume 3» σε σκηνοθεσία και πάλι όπως και στις 2 προηγούμενες ιδιαίτερα επιτυχημένες και απολαυστικές ταινίες, του James Gunn.

Στη νέα ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3» των Marvel Studios (διανομή στη χώρα μας από την Feelgood), η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: James Gunn

Παίζουν οι: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel (η φωνή του Groot), Bradley Cooper (η φωνή του ρακούν Rocket), Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter, Maria Bakalova.

Να θυμίσουμε πως το 1ο φιλμ το 2014 είχε φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 773,3 εκατ. δολάρια και η 2η ταινία το 2017 τα 863,8 εκατ. δολάρια, οπότε ο εμπορικός πήχης για τη νέα ταινία είναι ψηλά!

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture