Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία στο Μαρούσι: Η 17χρονη μαχαίρωσε την 22χρονη μετά από καυγά- Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

Δολοφονία στο Μαρούσι: Η 17χρονη μαχαίρω...

Το θύμα φέρει μαχαιριές σε λαιμό και σώμα

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι της Αθήνας, σημαίνοντας συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς νεκρή από μαχαιριές εντοπίστηκε 22χρονη.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από το αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια, η Αστυνομία συνέλαβε τη 17χρονη φίλη του θύματος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Θύμα και δράστις είχαν φιλικές σχέσεις. Το απόγευμα της Κυριακής, οι δύο κοπέλες βρίσκονταν στο σπίτι της 17χρονης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Μαρούσι. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η 17χρονη φέρεται να προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα, μαχαιρώνοντας την 22χρονη φίλη της, αφού πριν είχαν καυγαδίσει.

Ως αιτία που όπλισε το χέρι της, η 17χρονη φέρεται να ανέφερε την αντιζηλία μεταξύ τους, οι οποίες φαίνεται να διατηρούσαν στενές σχέσεις.

Το στυγερό έγκλημα έγινε μέσα στο σπίτι του θύματος, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Απογευματινές ώρες σήμερα ανευρέθη εντός οικίας στην περιοχή του Αμαρουσίου γυναίκα θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο. Συνελήφθη έτερη γυναίκα ως δράστης».

Στα γραφεία της αστυνομίας οδηγήθηκαν και οι γονείς της ανήλικης οι οποίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως η κόρη τους, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που θα το επιβεβαιώσουν τις επόμενες ώρες.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθεί ο αριθμός των μαχαιριών που δέχθηκε η 22χρονη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακρίβωση τα αίτια του εγκλήματος, που οδήγησε στον θάνατο μια νέα κοπέλα.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άγρια δολοφονία στο Μαρούσι, σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε μία 22χρονη που δέχθηκε πολλές μαχαιριές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστιδα φέρεται να είναι μια 17χρονη φίλη της, η οποία είχε πάει στο σπίτι του θύματος στο Μαρούσι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε καυγάς μεταξύ των δύο γυναικών και ακολούθως η 17χρονη την σκότωσε καταφέρνοντάς της πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στο λαιμό και στο σώμα.

Την υπόθεση έδωσε στις Αρχές ο πατέρας της 22χρονης, η οποία φιλοξενούσε στο σπίτι της την 17χρονη. Στη σύλληψη της προχώρησε η αστυνομία.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της αιματηρής επίθεσης. Η 17χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις