Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νομοσχέδιο για παρακολουθήσεις: Τι είπε ο Ι. Φωτήλας στην Ολομέλεια

Νομοσχέδιο για παρακολουθήσεις: Τι είπε ...

Όλα όσα είπε

"Σκοπός του νομοσχεδίου είναι η προστασία και των πολιτών και των κρίσιμων υποδομών της χώρας από απειλές ασφαλείας. Αφήνουμε πίσω παλιές πρακτικές. Ότι λέμε το κάνουμε πράξη" ανέφερε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. στην ολομέλεια για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης: "Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών " τόνισε την σημαντικότητα της προστασίας των πολιτών αλλά και της χώρας από απειλές ασφαλείας.
Επίσης έδωσε βάση στις αλλαγές της ποινικής νομοθεσίας επί του θέματος. Την αλλαγή της χρήσης συσκευών παρακολούθησης από πλημμέλημα σε κακούργημα και την εμπορία ή και κατοχή αυτών να μετατρέπεται σε πλημμέλημα ενώ πριν δεν υπήρχε ποινική δίωξη για αυτό. 
Ο Βουλευτής μίλησε για το μεταρρυθμιστικό αυτό νομοσχέδιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την κυβερνοασφάλεια εφιστώντας την προσοχή στην κάλυψη και λύση πολλών σοβαρών ζητημάτων όπως η άρση απορρήτου, οι επισυνδέσεις σε πολιτικά πρόσωπα, η σύσταση επιτροπής θεμάτων κυβερνοασφάλειας και τέλος στις σημαντικές αλλαγές στην ΕΥΠ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις