Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κι όμως, «μένουν όρθια» τα πρακτορεία ΟΠΑΠ- Πόσα έκλεισαν στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια

Κι όμως, «μένουν όρθια» τα πρακτορεία ΟΠ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο πρόεδρος του σωματείου πρακτορείων ΟΠΑΠ Αχαΐας και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας πρακτόρων- Απόστολος Μάρκος.

Παρά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πολλά λουκέτα σε καταστήματα ΟΠΑΠ, φαίνεται ότι ο κλάδος «στέκεται όρθιος» παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Έξι μόνο καταστήματα ΟΠΑΠ, από τα 90, έχουν βάλει λουκέτο τα τελευταία τρία χρόνια της πανδημίας «Μετά από μία δεκαετή κρίση και ενώ υπήρχαν σιγά σιγά θετικά δείγμα στις αρχές του 2020 ήρθε η πανδημία» λέει ο πρόεδρος του σωματείου πρακτορείων ΟΠΑΠ Αχαΐας και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας πρακτόρων- Απόστολος Μάρκος.

Όπως εξηγεί, «λόγω μίας ιδιαιρετότητας που υπήρχε με τους ΚΑΔ πολλοί επαγγελματίες του κλάδου έχασαν κάποιες επιστρεπτέες και η κατάσταση για πολλούς χειροτέρεψε. Οι αυξήσεις στην ενέργεια πλήττουν επίσης τον κλάδο καθώς τα καταστήματά μας καταναλώνουν αρκετή λόγω των πολλών οθονών, των μηχανημάτων και των πολλών ωρών λειτουργίας. Επιπλέον η καραντίνα ευνόησε κατά πολύ τον ηλεκτρονικό τζόγο. Όταν τα καταστήματά μας ήταν κλειστά, αρκετοί δημιουργήσαν λογαριασμούς και στράφηκαν στον ηλεκτρονικό στοιχηματισμό. Από το 2023 θα υπάρχει και επίσημα η δυνατότητα τα παιχνίδια να γίνονται διαδικτυακά. Αυτό θα γινόταν κάποια στιγμή. Έγινε πιο γρήγορα καθώς ήδη λόγω συνθηκών υπήρξε στροφή στο διαδίκτυο. Η ψηφιοποίηση και η εξέλιξη του διαδικτύου είναι αναπόφευκτα, αλλά ήρθε μία πενταετία νωρίτερα».

 «Είμαστε σε μία εποχή που προσπαθούμε να επαναφέρουμε τον κόσμο στα μαγαζιά μας αλλά και να τα συστήσουμε σε όσους ξεκίνησαν να ασχολούνται μέσω του διαδικτύου. Ως κλάδος κρατηθήκαμε, οι απώλειες που είχαμε ήταν λίγες σε σχέση με άλλους κλάδους. Στην Πάτρα υπήρχαν 90 καταστήματα( σε όλη την Αχαΐα 115) και την τελευταία τριετία έχουν κλείσει έξι. Βλέπω τα πράγματα για τα επόμενα χρόνια αισιόδοξα. Ο κόσμος βέβαια έχει γίνει πιο απαιτητικός. Θέλει τα χρήματα που θα δώσει να τα πάρει πίσω με έναν τρόπο. Παρέχουμε στον πελάτη λοιπόν την εμπειρία που θέλει και φροντίζουμε να περνά ευχάριστα. Τώρα δειλά δειλά ο κόσμος έχει ξεκινήσει και έρχεται στα μαγαζιά μας» καταλήγει ο κ. Μάρκος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις