Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ο Πάνος Μουζουράκης μεταμορφώνεται σε έναν Σκρουτζ rock star στο γιορτινό Μέγαρο Μουσικής

Ο Πάνος Μουζουράκης μεταμορφώνεται σε έν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο πλευρό του Μαραντίνης, Κορκολής, Ευαγγελινός και άλλοι επιφανείς συντελεστές

Το διασημότερο παραμύθι των Χριστουγέννων, η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς, ανεβαίνει σε μορφή ροκ μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής, με τον Πάνο Μουζουράκη στο ρόλο του άσπλαχνου, τσιγγούνη Σκρουτζ.

 Οι δημιουργοί της «Αυλής των θαυμάτων» επιστρέφουν στο Μέγαρο υποσχόμενοι ένα υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους. Ο Χρήστος Σουγάρης στη διασκευή και τη σκηνοθεσία, ο Στέφανος Κορκολής στη μουσική και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους προτείνουν μια αλλιώτικη του διάσημου βιβλίου του σπουδαίου άγγλου συγγραφέα. Στο ρόλο του Σκρουτζ ο Πάνος Μουζουράκης, και του Έλβις ο Θοδωρής Μαραντίνης. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αναστάσιος Συμεωνίδης. Στο πιάνο επί σκηνής ο Στέφανος Κορκολής. Τη χορογραφία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Ελένης Μανωλοπούλου. Τους φωτισμούς σχεδίασε ο Αλέκος Αναστασίου, ενώ το live video είναι του Φώτη Φωτόπουλου.

Ο Σκρουτζ εδώ είναι ένας ξιπασμένος και δύστροπος ροκ σταρ της μουσικής. Την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται την επίσκεψη φαντασμάτων νεκρών αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θέλουν να τον προειδοποιήσουν πως εάν δεν αλλάξει τη στάση του απέναντι στους συνανθρώπους του, σύντομα θα περάσει και αυτός στην ιστορία ως ένας ακόμη αδικοχαμένος αστέρας. Στη διαδρομή που θα του επιβληθεί από το παρελθόν έως το μέλλον θα συναντηθεί με τους ανθρώπους που τον διαμόρφωσαν μουσικά αλλά και ως προσωπικότητα, θα γνωρίσει ουσιαστικότερα τους οικείους του και θα αξιολογήσει με διαφορετικό τρόπο τις προτεραιότητές του στη μουσική αλλά και στην ίδια του τη ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View