Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θεοδωρικάκος για τον πυροβολισμό του 16χρονου: Κάποιοι επιχειρούν επικίνδυνη ταύτιση με τον Δεκέμβριο του 2008

Θεοδωρικάκος για τον πυροβολισμό του 16χ...

Κάλεσε επίσης όλους να καταδικάσουν ομόθυμα τις χθεσινές επιθέσεις και τον τραυματισμό αστυνομικού

Δήλωση για την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 16χρονου Κώστα στην Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που πυροβόλησαν εναντίον του κατά την διάρκεια καταδίωξης έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι το τραγικό συμβάν στην Θεσσαλονίκη διερευνάται από την δικαιοσύνη που με βάση το Σύνταγμα είναι η μόνη αρμόδια και κάλεσε όλους να το σεβαστούν αυτό. 

Επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι επιχειρεί να το εργαλειοποιήσει με εμπρηστικές δηλώσεις διχασμού και ακραία ρητορική διχασμού και μίσους.  Μάλιστα τόνισε ότι κάποιοι επιχειρούν επικίνδυνη ταύτιση με τον Δεκέμβριο του 2008. «Ματαιοπονούν και δεν θα το επιτρέψουμε», τόνισε και πρόσθεσε ότι η ισχύς της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. 

Κάλεσε επίσης όλους να καταδικάσουν ομόθυμα τις χθεσινές επιθέσεις και τον τραυματισμό αστυνομικού σημειώνοντας ότι ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια του 16χρονου ευχόμενος όπως είπε να αναρρώσει γρήγορα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις