Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα - Παρουσίαση βιβλίου «Τα παιδιά του λα(γ)ού» του Διευθυντή Εξετάσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος Dr. Nicolas Christo

Πάτρα - Παρουσίαση βιβλίου «Τα παιδιά το...

Από τον Όμιλο Inner Wheel Patra Europea σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας

Η Πάτρα και ο Όμιλος Inner Wheel Patra Europea σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας υποδέχεται τον διακεκριμένο επιστήμονα, συγγραφέα και Διευθυντή Εξετάσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος Dr. Nicolas Christo, ο οποίος θα παρουσιάσει το τελευταίο του βιβλίο «Τα παιδιά του λα(γ)ού», των εκδόσεων «Le livre Οuvert».
Τον συγγραφέα θα προλογίσει η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών κα Γεωργία Πετροπούλου ενώ την γαλλική βραδιά θα συντονίσει η Πρόεδρος του ομίλου κα Άννυ Ρούλια. Αποσπάσματα από το γαλλικό και το ελληνικό κείμενο θα διαβασθούν εναλλάξ.

Ο Nicolas Christo (Νικόλαος Χριστοδούλου), είναι διδάκτωρ Λογοτεχνίας, Επιμορφωτής Καθηγητών του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας και συγγραφέας 20 βιβλίων σχετικών με την έκθεση ιδεών, ανάλυση λογοτεχνικών κειμένων, μετάφραση κλπ. Το βιβλίο του «Τα παιδιά του Λα(γ)ού είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Η γαλλική κυβέρνηση του έχει απονείμει τους τίτλους του Ιππότη, Αξιωματικού και Ταξιάρχη του Ακαδημαϊκού Φοίνικα. Από το 2006 εκλέγεται Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Τάγματος στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, οι παρευρισκόμενοι μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις γαλλικής έμπνευσης συνοδεία οίνου γαλλικής ετικέτας καθώς και αγαπημένες μελωδίες από το Trio Band του Roof Piano Bar Restaurant του ''My Way Hotel & Events''.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στο Roof Garden του ξενοδοχείου ''My Way Hotel & Events''. 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για να ενισχυθούν υποσιτισμένα παιδιά της πόλης μας καθώς και οι οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture