Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Κορινθίου: Έστειλα μήνυμα στην Δούκισσα αφού ξεκίνησα στο «Πρωινό»

Μαρία Κορινθίου: Έστειλα μήνυμα στην Δού...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μαρία Κορινθίου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Μαρία Κορινθίου η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα. Αρχικά η Μαρία Κορινθίου δήλωσε πως ήταν επιλογή της να μην παρευρίσκεται στην στήλη της ενημέρωσης. «Εξ’ αρχής προσπαθούσαμε να βρούμε μία “φόρμουλα”, γιατί και εγώ μπήκα εμβόλιμη σε μία ήδη υπάρχουσα εκπομπή και δομημένη.

Οπότε και εγώ ήθελα να μην αναλωθώ σε πράγματα που δεν είμαι εγώ και δεν με αντιπροσωπεύουν γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος» εξήγησε.

Ερωτώμενη για το εάν επικοινώνησε με τη Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Της έστειλα μήνυμα αφού ξεκίνησα. Είναι ένα πλάσμα που εκτιμώ πολύ, δεν έχουμε κάνει παρέα αλλά τη γνωρίζω μέσα από τον χώρο και όφειλα, αισθανόμουν πως έπρεπε να της στείλω ένα μήνυμα. Της το έστειλα αλλά όχι δεν μίλησα μαζί της».

Η Μαρία Κορινθίου παράλληλα πρωταγωνιστεί για τέταρτη χρονιά στην θεατρική παράσταση «Τζόρνταν» στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight