Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλεξάνδρα Μικρούτσικου: «Ήταν πολύ μπαμπάς. Εμείς δεν καταλαβαίναμε ότι είναι επώνυμος»

Αλεξάνδρα Μικρούτσικου: «Ήταν πολύ μπαμπ...

Η στιγμή που ερμηνεύει το «Ωροσκόπιο» του Θάνου Μικρούτσικου

Το «Μουσικό κουτί» τίμησε τη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα παρουσία της μίας από τις κόρες του, Αλεξάνδρας.

 
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη φιλοξένησαν τον Κώστα Θωμαΐδη, τον Μίλτο Πασχαλίδη και την Παυλίνα Βουλγαράκη, τρεις ερμηνευτές τριών διαφορετικών γενιών, που όχι μόνο συνεργάστηκαν μαζί του αλλά είχαν και πολύ στενούς δεσμούς.

Όπως είπε η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου και της Μαρίας Παπαγιάννη, «ήταν πολύ μπαμπάς. Εμείς δεν καταλαβαίναμε ότι είναι επώνυμος. Μπορεί να είχε στούντιο όλη μέρα ή περιοδεία, αλλά το βράδυ που θα γυρνούσε θα ερχόταν να μας πει παραμύθια για να κοιμηθούμε… Μεγαλώσαμε σ’ ένα σπίτι που ο μπαμπάς μας ήταν παραμυθάς» είπε η Αλεξάνδρα για τον πατέρα της.

«Θυμάμαι μουσική συνέχεια. Από την στιγμή που ξυπνούσε μέχρι που έπεφτε για ύπνο στο σπίτι ακούγαμε μουσική.Γενικά έπαιζε και μελετούσε όλη τη μέρα» θα πει για τον αξέχαστο πατέρα της.

 

Η Αλεξάνδρα κάθισε στο πιάνο και επέλεξε να πει το «Ωροσκόπιο».

«Το Ωροσκόπιο κρύβει το μότο της ζωής του πατέρα μου: είναι πιο εύκολο να κλαις παρά να ζεις, η ζωή είναι δύσκολη, θέλει προσπάθεια και κάθε μέρα πρέπει να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις δυνατότητές μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight