Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Black Friday έγινε τριήμερο και έδωσε ανάσα- Τι έγινε με το άνοιγμα της Κυριακής

Πάτρα: Η Black Friday έγινε τριήμερο και...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις μεγάλες εκπτώσεις οι Πατρινοί έκαναν τα ψώνια τους

Με θετικό πρόσημο, κύλησε για τους εμπόρους της Πάτρας, το τριήμερο Black Friday και ανοιχτών καταστημάτων την Κυριακή. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις μεγάλες εκπτώσεις, οι πολίτες βγήκαν στην αγορά, κυρίως του κέντρου, για να κάνουν τα ψώνια τους αλλά και να χαρούν την βόλτα τους. 

Μιλώντας, στο thebest.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κώστας Ζαφειρόπουλος, επιβεβαίωσε την αύξηση του τζίρου των καταστημάτων το τριήμερο: «Η Black Friday από μια ημέρα, έγινε δεκαήμερο. Η ίδια ως ημέρα δεν ήταν τόσο ενισχυμένη, ωστόσο το τριήμερο, πήγε εμφανώς πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο τριήμερο. Η Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, είχε πολύ δουλειά αλλά και την Κυριακή. Υπήρχε κινητικότητα στην αγορά αλλά δεν σώζεται η κατάσταση με τις τρείς ημέρες. Οι καταναλωτές προχώρησαν μόνο στα απαραίτητα και όσα είχαν μεγάλες εκπτώσεις».

Σε ό, τι αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, ανέφερε ότι, «άνοιξαν τα μισά καταστήματα και κυρίως αυτά του κέντρου. Ο κόσμος κατέβηκε στο κέντρο βοηθούντος και του καιρού και υπήρξε μια καλή δουλειά. Η αγορά αναθερμάνθηκε λίγο και πρέπει να συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό, μιας και είμαστε στο δρόμο προς το εορταστικό ωράριο» συμπλήρωσε.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών φαίνεται να προσέλκυσαν και φέτος τα ηλεκτρονικά προϊόντα, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα καλλυντικά, τα έπιπλα, τα είδη σπιτιού αλλά και τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης. Η λειτουργία των εμπορικών την Κυριακή «σφήνα» μεταξύ Black Friday και Cyber Monday αύξησε τον τζίρο των φυσικών αγορών και από ό,τι φαίνεται περιόρισε τις  online αγορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις