Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κιβωτός του Κόσμου: Στην Πωγωνιανή πετούσαν σε χωματερή τα ρούχα από τις δωρεές

Κιβωτός του Κόσμου: Στην Πωγωνιανή πετού...

Οι καταγγελίες

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν οι δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο χωριό Πωγωνιανή υπάρχουν καταγγελίες ότι πετούσαν τα ρούχα από τις δωρεές σε χωματερές.

Ειδικότερα, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στα Γιάννενα κατέγραψε δύο διαφορετικά σημεία όπου κάτοικοι της περιοχής έχουν καταγγείλει – και αρμοδίως – ότι οι υπεύθυνοι της δομής της «Κιβωτού του Κόσμου» πετούσαν τα ρούχα που τους χάριζαν για τα παιδιά.

Στο πρώτο σημείο και με βάση την καταγγελία η κάμερα της ΕΡΤ εντόπισε στην περιοχή, 300 μέτρα από την Κιβωτό του Κόσμου σακούλες με ρούχα.

Το δεύτερο σημείο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Πωγωνιανή και σε λάκκο βρέθηκαν μαζί με άλλα σκουπίδια και πεταμένα παιδικά ρούχα.

 Τονίζεται πως πριν από δύο ημέρες είχε καταγγελθεί αρμοδίως ότι η δομή πετούσε τα ρούχα που δεν δέχονταν μαζί με τις κρεμάστες στο ποτάμι της περιοχής. 

Μόλις χθες έγινε γνωστό πως στη δομή της Χίου έκαιγαν τα ρούχα που δώριζαν κάτοικοι για τα παιδιά, ενώ σε άλλη περίπτωση αρνήθηκαν να παραλάβουν ρούχα από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις