Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα διάψευση από τον πατέρα Αντώνιο για τις καταγγελίες - «Είναι όλα ψέματα»

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα διάψευση από τον...

Ο ιερέας επιμένει στη θέση του ότι οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και οικονομικές ατασθαλίες θα πέσουν στο κενό

Δεύτερη δήλωση μέσα σε λίγες ώρες πραγματοποίησε ο πατέρας Αντώνιος , ο οποίος κατηγορείται ευθέως για  κακοποίηση αλλά είναι και φέρεται να είναι ο γενικότερος υπεύθυνος για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που συνέβαιναν για χρόνια μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου, αλλά κια για οικονομικά αδικήματα. Το περιβάλλον του ιερέα δεν μπαίνει, σύμφωνα με τον Alpha, σε κατά περίπτωση διάψευση των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά εμφανίζεται κάθετα αρνητικό στις καταγγελίες στο σύνολό τους.

 
Ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος μεταφέρει σε άτομα του κύκλου του ότι όλα αυτά που ακούγονται σε βάρος εκείνου, της πρεσβυτέρας και της δομής είναι ψέματα, ενώ τον περιβάλλον του χρησιμοποιεί τρεις λέξεις για να χαρακτηρίσει την υπόθεση: «κακή κατασκευή σεναρίων».

Τα άτομα που συνομιλούν με τον κατηγορούμενο ιερέα, υποστηρίζουν ότι προτού ακόμη καταπέσει ένα σενάριο, υπάρχει ένα καινούριο που θα καταρριφθεί την επόμενη ημέρα. Ίσως αυτό, δε, να σχετίζεται και με τις «εκπλήξεις» για τις οποίες έχει προϊδεάσει ο πατήρ Αντώνιος.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, όλα είναι ψέματα. «Ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει. Θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα» αφήνουν να διαρρεύσει.

Ουσιαστικά, ο ιερέας επιμένει στη θέση του ότι οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και οικονομικές ατασθαλίες θα πέσουν στο κενό καθώς πρόκειται για κατασκευασμένη ιστορία. «Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω κάνει κάτι. Ο,τι έκανα στη ζωή μου καλύτερα είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι όλο το έργο μου στην Εκκλησία» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις