Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δέσποινα Βανδή: «Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη σε σχέση μου»

Δέσποινα Βανδή: «Έχω νιώσει εξαπατημένη ...

Τι αποκάλυψε

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου». Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για την πορεία της στη μουσική, τη σχέση με τα παιδιά της, τις παιδικές της αναμνήσεις αλλά και την αγάπη που νιώθει ότι δεν εισέπραξε.

 
 «Όταν δούλευα στο Rex από το άγχος μου έχανα πάρα πολλά κιλά. Μπορεί και να μην πήγαινα για ύπνο σπίτι μου, λιποθυμούσα στις πρόβες πάνω στη σκηνή. Έτρωγα σοκολάτα για να μην χάσω άλλο βάρος. Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε. Τώρα που κοιτάζω πίσω και κάποιοι λένε ότι ήμουν ανορεκτική, λέω ότι είχαν δίκιο. Μα ήταν κιλά αυτά; Τότε το έβρισκα ωραίο. Δεν ήταν ωραίο, ούτε υγιές» δηλώνει η Δέσποινα Βανδή.

Νιώθει ότι έχει πάρει πραγματική αγάπη στη ζωή της; Η τραγουδίστρια εξομολογείται: «Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου.»

«Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη» συμπληρώνει η Δέσποινα Βανδή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια μίλησε και για τη σημασία των φίλων στη ζωή της. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια απ’ ό,τι κι αν έχω περάσει, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου, θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight