Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Christmas Concert από την Cantelena: Holy Night και το δέντρο των ευχών

Christmas Concert από την Cantelena: Hol...

Zωντανεύει ξανά η μαγεία των Χριστουγέννων

Η Cantelena μαζί με την διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου ζωντανεύουν ξανά την μαγεία των Χριστουγέννων. Μια συναυλία – μουσική παράσταση με έναν μοναδικό συνδυασμό: την παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και την ορχήστρα της να συμπράττει και να τραγουδά με τη χορωδία Cantelena.

Μοναδική εμπειρία για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την κορυφαία καλλιτέχνιδα και τη χορωδία μας σε μια ολοκληρωμένη Χριστουγεννιάτικη παράσταση.Σε μια εποχή που βγαίνουμε σταδιακά από την εσωστρέφεια των τελευταίων ετών το να είμαστε όλοι μαζί και να τραγουδάμε, έχει αξία.Η κάθε φωνή έχει αξία. Οι φωνές μας σημαίνουν κάτι. Οι φωνές μας ενωμένες έχουν μεγαλύτερη δύναμη! Πασίγνωστες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια μετατρέπονται σε ευχές που στέλνονται με αγάπη και την ελπίδα να πραγματοποιηθούν!

Μοναδικές ερμηνείες συνδυασμένες με multimedia τεχνικές και ψηφιακά σκηνικά δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα και υπογραμμίζουν το μήνυμα των τραγουδιών. Η Χορωδία “Cantelena” Πάτρας ιδρύθηκε το 2016 από τη σημερινή της διευθύντρια, Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού. Αποτελείται από τα τμήματα: Προχορωδία-Junior, Παιδική, Νεανική-Γυναικεία και Μικτή Χορωδία. Το ρεπερτόριο της χορωδίας περιλαμβάνει πρωτότυπα έργα και διασκευές από τη σύγχρονη χορωδιακή μουσική.

Η χορωδία από τη δημιουργία της, έχει χαράξει μία σπουδαία πορεία με πολλές συναυλίες ετησίως, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιγραμματικά, η χορωδία έχει συμμετάσχει στο “18ο Πασχαλινό Φεστιβάλ Μόσχας”, στη Ρωσία (2019), μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσίας, στο “2o Leonardo Da Vinci International Choral Festival”, στη Φλωρεντία της Ιταλίας (2018), στο οποίο τιμήθηκε με ασημένιο μετάλλιο. Έχει, επίσης, λάβει μέρος στο “2ο International Festival & Competition KalamataΆs” της INTERKULTUR (2017), όπου τιμήθηκε με τρία χρυσά μετάλλια, ενώ το γυναικείο τμήμα αναδείχθηκε Category Winner συμμετέχοντας στο Grand Prix του διαγωνισμού. Συμμετείχε στο Διεθνές Πασχαλινό Φεστιβάλ Σόφιας, στη Βουλγαρία (2017). Η χορωδία είχε επιλεχθεί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους “11ους Παγκόσμιους Αγώνες Χορωδιών” τον Ιούλιο του 2020 στο Βέλγιο.

_

Christmas Concert - Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 | 8μμ

Facebook Event Link

Link εισιτηρίων

Στοιχεία Eπικοινωνίας: Μαιζώνος 159 και Γούναρη, Πάτρα 2610 273668 [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture