Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό θα γίνει γιαγιά!

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό θα γίνει γιαγιά!

Ο γιος της 57χρονης σήμερα, Στεφανί, Λουί Ντουκρουά ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί με τη σύζυγο του, Μαρί Σεβαλιέ

Η 57χρονη σήμερα πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό, το μικρότερο παιδί του Πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, θα γίνει όπως έγινε γνωστό, γιαγιά για πρώτη φορά, αφού ο γιος της Λουί Ντουκρουά ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί με τη σύζυγο του, Μαρί Σεβαλιέ.

Tην χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή το ζευγάρι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας πως: «μια περιπέτεια πρόκειται να ξεκινήσει». Δημοσίευσαν και μία γλυκιά φωτογραφία με τον σκύλο τους, ο οποίος φορούσε μια μπαντάνα που έγραφε «σύντομα μεγάλος μεγάλος αδελφός».

Ο Λουί είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της πριγκίπισσας Στεφανί και του πρώην συζύγου της Ντανιέλ Ντουκρουέ. Γνώρισε τη Μαρί στις Κάννες ενώ ήταν συμφοιτητές σε κολέγιο. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019 στον ίδιο καθεδρικό ναό που έγινε ο θρυλικός γάμος της Γκρέις Κέλι, της γιαγιάς του Λουί με τον πρίγκιπα Ρενιέ το 1956 σύμφωνα με το Tatler.

H Stephanie του Μονακό που ήταν και η πιο ατίθαση της οικογένειας στα νιάτα της, είχε δοκιμάσει και την τύχη της στο τραγούδι κάνοντας επιτυχία το 1986 ερμηνεύοντας το ποπ κομμάτι «Ouragan / Irresistible».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight