Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η ”ώρα μηδέν” για την εστίαση έχει φτάσει και πρέπει να ληφθούν μέτρα

Πάτρα: Η ”ώρα μηδέν” για την εστίαση έχε...

Αυτό τονίστηκε σε συνάντηση στα γραφεία του ΣΚΕΑΝΑ με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), Γιώργο Καββαθά

Τα γραφεία του ΣΚΕΑΝΑ -Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ν. Αχαΐας επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), κ. Γιώργος Καββαθάς και ο γεν. γραμματέας, κ. Ιωάννης Δαβερώνης και συνάντησαν το Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ και μέλη του. 

Κατά την δίωρη συνάντηση συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου αποτυπώνοντας την εξαιρετικά δυσχερή θέση των επιχειρήσεων εστίασης. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο ενεργειακό κόστος, τα προβλήματα στο επίπεδο των εργοδοτικών εισφορών και τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών. 

Κοινή παραδοχή όλων όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ όπου πρόεδρος είναι ο Αναστάσιος Γιατράς, είναι ότι η ”ώρα μηδέν” για την εστίαση έχει φτάσει και πρέπει όλοι οι κλαδικοί φορείς να διεκδικήσουν μέτρα που θα ελαφρύνουν τις επιχειρήσεις και θα τους επιτρέψουν να είναι βιώσιμες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις