Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χριστούγεννα στα ορεινά- Κλείνουν από τώρα καταλύματα σε Καλάβρυτα και Ορεινή Ναυπακτία

Χριστούγεννα στα ορεινά- Κλείνουν από τώ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Στους κορυφαίους προορισμούς

Σε υψηλά νούμερα αναμένεται να κινηθεί η κίνηση των επισκεπτών την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στα ξενοδοχεία τόσο των Καλαβρύτων όσο και της Άνω Χώρας Ναυπακτίας.

Μιλώντας στο thebest.gr o πρόεδρος  της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, ανέφερε, ότι αναμένεται να υπάρξει πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής όπως γίνεται σε όλες τις εορταστικές περιόδους και τα τριήμερα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και χιονιού: «Στην παρούσα φάση, ο κόσμος βρίσκεται σε ερευνητικό στάδιο ωστόσο υπάρχει ένα 50% που έχει ήδη κλείσει για να έρθει στα Καλάβρυτα. Πιστεύουμε ότι σύντομα, το άμεσο χρονικό διάστημα θα φτάσουμε το 100%».

Για άλλη μια χρονιά η Ορεινή Ναυπακτία βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς των εορτών και όπως λέει στο thebest.gr o πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Άνω Χώρας Ναυπακτίας και ξενοδόχος Ανδρέας Παπαϊωάννιδης υπάρχει ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών για την περιοχή: «Παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου κάποια ξενοδοχεία έχουν αγγίξει το 100% της πληρότητας ενόψει Χριστουγέννων και καθημερινά η εικόνα που υπάρχει είναι ότι η ζήτηση αυξάνεται. Θεωρώ ότι το επόμενο κοντινό χρονικό διάστημα, θα γεμίζουν όλα τα καταλύματα της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις