Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ελ. Βενιζέλος»: «Καθαρός» ο 35χρονος Τούρκος που προκάλεσε αναστάτωση στις πτήσεις της Emirates

 «Ελ. Βενιζέλος»: «Καθαρός» ο 35χρονος Τ...

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ - Οι αναρτήσεις του στα social media και ο «φίλος» που τον έμπλεξε με την αμερικάνικη πρεσβεία και τη CIA

Ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει εμπλοκή σε κάποια περίεργη υπόθεση, και δεν έχει βρεθεί κάτι σε βάρος του, είναι ο 35χρονος Tούρκος που τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Ελλάδα, και χθες προκάλεσε αναστάτωση σε δύο πτήσεις της Emirates.

Ο ίδιος, είναι ενεργός στα social media, ανεβάζει αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου και το μόνο που ήθελε ηταν να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να δει την οικογένειά του.

Κάτι το οποίο όπως φαίνεται δεν άρεσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντός του, και έτσι με ένα e- mail ενημέρωσε την αμερικανική πρεσβεία ότι είναι «τρομοκράτης»!

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή του το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, επισημαίνει ότι, σε βάρος του 35χρονο Τούρκου δεν βρέθηκε κάτι αξιόποινο. Μάλιστα επισημαίνεται πως «κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ουδέν αξιόποινο προέκυψε σε βάρος ατόμου, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαινε σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας και είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτο».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις