Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρεμιέρα κάνει στις Ελληνικές αίθουσες στις 17/11 η μαύρη κωμωδία τρόμου "Το Μενού"

Πρεμιέρα κάνει στις Ελληνικές αίθουσες σ...

Πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy και Nicholas Hoult καθώς και ο Ρέιφ Φάινς του "Άγγλου Ασθενή"

H μαύρη κωμωδία τρόμου με τίτλο «Το Μενού – The Menu» σε σκηνοθεσία του Βρετανού Mark Mylod, γνωστού από τις σειρές «Game of Thrones» και «Shameless» βγαίνει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου 2022 και μία μέρα πριν στις 17/11 κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα σε διανομή της Feelgood και την περιμένουμε για προβολή & στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το στόρι, ένα νεαρό ζευγάρι (στους ρόλους οι ηθοποιοί Anya Taylor-Joy και Nicholas Hoult) ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί για να γευματίσει σε ένα πριβέ εστιατόριο όπου ο σεφ (τον υποδύεται ο 59χρονος σταρ της «Λίστας του Σίντλερ», του «Άγγλου ασθενή» και του «Quiz Show», Ralph Fiennes) έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού, με μερικές εκπλήξεις που... σοκάρουν.

Σκηνοθεσία: Mark Mylod

Πρωταγωνιστούν εκτός των Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, και οι John Leguizamo, Judith Light, Hong Chau και η Janet McTeer. Το φιλμ διάρκειας 106 λεπτών είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Toronto στον Καναδά στις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

*Να προσθέσουμε, όπως διαβάσαμε στην Wikipedia, την ταινία ήταν αρχικά να την σκηνοθετήσει ο Ελληνοαμερικανός δημιουργός, με καταγωγή από την Αιγιάλεια, Αλεξάντερ Πέιν και θα έπαιζε και η Έμμα Στόουν της "Ευνοούμενης" του Γιώργου Λάνθιμου. Όλα αυτά είχαν γνωστοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019, ωστόσο περίπου 1 χρόνο αργότερα, λόγω προβλημάτων με το πρόγραμμα τους και οι δύο αποσύρθηκαν από το πρότζεκτ ωστόσο παρέμεινε ο Ralph Fiennes και τη σκηνοθεσία του «The Menu» ανέλαβε ο Mark Mylod.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture