Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απονεμήθηκαν τα βραβεία στις Γυναίκες της Χρονιάς από το Glamour, στο Λονδίνο

Απονεμήθηκαν τα βραβεία στις Γυναίκες τη...

Μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, η ηθοποιός Σίνθια Ερίβο και η επίσης ηθοποιός Κιμ Κατράλ, αγαπητή στο ευρύ κοινό από το «Sex and the city»

Η Βρετανή τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, η ηθοποιός Σίνθια Ερίβο και η επίσης ηθοποιός Κιμ Κατράλ, αγαπητή στο ευρύ κοινό από το «Sex and the city», ήταν μεταξύ των νικητριών στην τελετή απονομής των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Glamour στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκαν προσωπικότητες που «κατέρριψαν τα εμπόδια, υποκίνησαν την αλλαγή και έκαναν εκστρατεία για τη δικαιοσύνη», όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, πραγματοποιήθηκε στο The Outernet στο Λονδίνο.

Με οικοδέσποινα την Κάθριν Ράιαν, απονεμήθηκαν βραβεία σε εκπροσώπους της μουσικής, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Η κορυφαία τραγουδίστρια Αν-Μαρί αναδείχθηκε Μουσικός της Χρονιάς, ενώ η υποψήφια για Όσκαρ και πρωταγωνίστρια του Μπρόντγουεϊ, Σίνθια Ερίβο, τιμήθηκε ως Ερμηνεύτρια που άλλαξε το παιχνίδι.

Το βραβείο Δημιουργού απονεμήθηκε στην Αμίλια Ντιμόλτνεμπεργκ, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της viral διαδικτυακής σειράς Chicken Shop Date.

Η Νίκολα Κόκλαν πρωταγωνίστρια της κωμωδίας «Derry Girls» του Channel 4 και η Πενελόπε Φίδερινγκτον από την επιτυχία του Netflix, Bridgerton, κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού τηλεοπτικής σειράς.

Όσο για τη λαμπερή ηθοποιό Κιμ Κατράλ τιμήθηκε με το βραβείο Ίνδαλμα της Οθόνης και η Ρίτα Όρα αναδείχθηκε Ψυχαγωγός της Χρονιάς.

Με στοιχεία από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight