Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πέθανε η αγαπημένη Πατρινή ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα- Σε ηλικία 87 ετών

Πέθανε η αγαπημένη Πατρινή ηθοποιός Νίτσ...

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Έφυγε από τη ζωή,  από ανακοπή σε ηλικία 87 ετών η αγαπημένη Πατρινή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Νίτσα Μαρούδα. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η Νίτσα Μαρούδα τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 16:30 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου. 

«Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση.Το γλυκό.κοριτσι του σινεμά, η όμορφη κοπελίτσα που μας έκανε να γελάμε με το.ναζι της έφυγε από κοντά μας ξαφνικά από ανακοπή! Γεννημένη το 1935, μας χάρισε απειρες όμορφες στιγμές στον κινηματογράφο και το θέατρο... Αύριο 4,30 την αποχαιρετάμε στο κοιμητήριο Χαλανδρίου... Καλό ταξίδι γλυκεια μας Αγαπημένη Νιτσα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές ελληνικές ταινίες και άφησε εποχή με τις ατάκες της όπως «σας χαιρέτησα δεν σας χαιρέτησα, χαίρετε τι κάνετε καλά ευχαριστώ» στην κωμωδία «Ο Μικές παντρεύεται» του Γιάννη Δαλιανίδη το 1968, με τον Γιάννη Βογιατζή, έχει γεννηθεί στην Πάτρα το 1935 και έχει σπουδάσει στη Σχολή Μουσικού Θεάτρου Μεν. Θεοφανίδη.

η Νίτσα Μαρούδα είναι πεθερά του πολιτικού (πρώην υπουργού και νυν Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων) Βαγγέλη Μειμαράκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture