Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

σπιράλ: Αναξιόπιστος ξανά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας

σπιράλ: Αναξιόπιστος ξανά ο Αντιδήμαρχος...

"Σακοράφα και Κεντέρης διαψεύδουν Τάκη Πετρόπουλο" λέει το σπιράλ

Σε ανακοίνωσή του το σπιράλ αναφέρει: "Η Σοφία Σακοράφα και ο Κώστας Κεντέρης – Πρόεδρος και Α’ Αντιπρόεδρος, αντίστοιχα,  του  Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) – ενημερώθηκαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλου και διέψευσαν κατηγορηματικά τα λεγόμενά του, σχετικά με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΣΕΓΑΣ και Δήμου Πατρέων. Η διάψευση ήρθε με τον πλέον επίσημο τρόπο, από τα πλέον επίσημα χείλη, γράφτηκε μάλιστα και στα πρακτικά του εν λόγω διοικητικού συμβουλίου.

Η δήλωση του μέλους της απερχόμενης δημοτικής αρχής έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων. Κατόπιν ερώτησης του επικεφαλής του σπιράλ Πέτρου Ψωμά, σχετικά με ένα τετραήμερο camp που έγινε στην Πάτρα χωρίς ενημέρωση της πόλης, με συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα και χωρίς οικουμενική στιβική απήχηση, ο Τάκης Πετρόπουλος απάντησε, επικαλούμενος και τη δήθεν συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ. (Δείτε εδώ: https://youtu.be/bFsf3fSV2JE το σχετικό απόσπασμα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου). Το video με την απάντησή του προβλήθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου και η δυσαρέσκεια του Προεδρείου εκδηλώθηκε με μια εκκωφαντική διάψευση.

Εξουσιοδοτήμένος από το Προεδρείο ο πατρινός Πέτρος Μαντάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ: «Τη Δευτέρα 8/11/22 πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ. Η πρόεδρος Σοφία Σακοραφα, δημόσια και για τα πρακτικά, δήλωσε ότι δεν υφίσταται καμία επικοινωνία μεταξύ του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Πατρέων για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για δήθεν camp τα Χριστούγεννα στην Πάτρα».

Το σπιράλ λυπάται που οι υποψίες και πληροφορίες του οδήγησαν τον Αντιδήμαρχο σε ένα τόσο κραυγαλέο ψέμα, ενώπιον των δημοτικών συμβούλων, στο ανώτατο όργανο της πόλης. Αποδεικνύεται πως ορθά καταθέτουμε τις ερωτήσεις μας κι ας ενοχλείται από αυτό τον τρόπο ελέγχου η δημοτική αρχή. Ως προς την ουσία της ερώτησης μας, εξάλλου, διατηρούμε σοβαρές αμφιβολίες για το αν η απάντηση που δόθηκε για το εν λόγω camp είναι ακριβής και αληθής, τη στιγμή που συνοδεύτηκε από ένα τόσο χοντροκομμένο ψέμα για τη σχέση Δήμου Πατρέων – ΣΕΓΑΣ".   

Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports