Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανηγυρίζει απόψε και την Τετάρτη η ενορία του Αγίου Νεκταρίου

Πάτρα: Πανηγυρίζει απόψε και την Τετάρτη...

Την Τετάρτη 9/11 το πρωί στην πανηγυρική Θεία λειτουργία θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Τη μνήμη της κοίμησης του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού τιμά η εκκλησία μας στις 9 Νοεμβρίου, και στην Πάτρα όπως κάθε χρόνο επίκεντρο του εορτασμού είναι ο ιερός ναός του Αγίου Νεκταρίου πλησίον στην πλατεία Παπανδρέου.

Το πρόγραμμα της διήμερης εκκλησιαστικής πανήγυρης ξεκίνησε την Τρίτη 8/11 στις 11 το πρωί με την έξοδο της ιεράς εικόνας και την έναρξη του προσκυνήματος από τον κόσμο ενώ το απόγευμα, στις 6 τελέστηκε μέγας αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ακολουθεί στις 21.30 με 00.30 μετά τα μεσάνυχτα, ιερά αγρυπνία και ανήμερα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 το πρωί πανηγυρική Θεία λειτουργία χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος & θα κηρύξει το Θείο λόγο. Την Τετάρτη 9/11 στις 17.30 θα τελεστεί μεθεόρτιος αρχιερατικός εσπερινός και ιερά παράκληση καθώς και λιτάνευση της εικόνας του Αγ. Νεκταρίου στους γύρω δρόμους της ενορίας.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Άγιος Νεκτάριος είναι η ενορία του νυν Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις