Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι παραστάσεις του "Μότσαρτ" του ΔΗΠΕΘΕ για τα σχολεία

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι παραστάσεις του &quo...

Οι μικροί θεατές γοητεύτηκαν από το φαντασμαγορικό μπαλέτο με τα ευφάνταστα σκηνικά & κοστούμια και, κυρίως, με τις κορυφαίες μουσικές στιγμές του ιδιοφυή συνθέτη Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ

Η νέα παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το μπαλέτο «Μότσαρτ» θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του για το ευρύ κοινό το ερχόμενο Σάββατο 12/11, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν οι παραστάσεις για τους μαθητές σχολείων και η πρώτη μέρα υποδοχής των σχολείων ήταν πραγματικά εντυπωσιακή στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων!

Η παράσταση «Μότσαρτ» έχει ανέβει σε Λιμπρέτο-soundtrack, σκηνοθεσία, χορογραφία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του θεάτρου, Λουκά Θάνου.               

Με δύο παραστάσεις, και γεμάτο το θέατρο, από μαθητές με τους δασκάλους τους, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν μία νέα θεατρική παραγωγή για όλη την οικογένεια, με το  μπαλέτο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., γεγονός σπάνιο για  το κοινό που διαμένει εκτός Αθηνών.

Και πραγματικά οι μικροί θεατές γοητεύτηκαν από το φαντασμαγορικό μπαλέτο με τα ευφάνταστα σκηνικά και κοστούμια και, κυρίως, με τις κορυφαίες μουσικές στιγμές του ιδιοφυή συνθέτη Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, αλλά και με τα στιγμιότυπα από την πολυτάραχη ζωή του μεγάλου μουσουργού.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, όπως τονίζει σχετική ανακοίνωση, έχει την δυνατότητα να προσφέρει ένα θέαμα στους μικρούς θεατές με μουσική και χορό με  αισθητική και καλλιέργεια.

Καθημερινά το πρωί θα πραγματοποιούνται δύο παραστάσεις για τα σχολεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Αχαΐας και είναι ευχάριστο ότι οι παραστάσεις των σχολείων μέχρι τα Χριστούγεννα, έχουν ήδη κλείσει.

Συντελεστές:

Λιμπρέτο-Soundtrack, Σκηνοθεσία, Χορογραφία: Λουκάς Θάνος                               

Βοηθοί χορογράφοι: Εrrik Νour -Μαρία Κίκινα

Εκγύμναση χορευτών: Κατερίνα Αναλυτή

Βοηθός χορογράφου: Όλγα Θάνου

Μακιγιάζ: Ίνα Τσέλιου

Φωτογράφιση παράστασης: Στέφανος Σάμιος.

Χορεύουν οι:

Παναγιώτα Αδαμοπούλου, Θεανώ Ανδρώνη, Κωνσταντίνα Καλλιαντάση, Ανναθαλία Καράμπελα, Μαρία Κίκινα, Ηλίας Μανιατόπουλος, Κατερίνα Μαραγκάκη, Errik Nour, Κωνσταντίνα Ντιναπόγια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture