Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Labels Ελλάδας και Ολλανδίας: Τι ακριβώς φόρεσε η βασίλισσα Μάξιμα στα μέρη μας;

Labels Ελλάδας και Ολλανδίας: Τι ακριβώς...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το εκσυγχρονισμένο royal style της πανύψηλης λατίνας συζύγου του Ολλανδού βασιλιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εγκωμιάστηκε στο διεθνή Τύπο

Τη «συνταγή του modern royal look» έχει βρει η γεννημένη στο Μπουένος Αιρες βασίλισσα της Ολλανδίας, Μάξιμα, σύμφωνα με το αριστοκρατικό περιοδικό Tatler, όπως φάνηκε στην τριήμερη επίσκεψή της στην Ελλάδα. H 51χρονη, που κάποτε σαγήνευσε τον γαλαζοαίματο Γουίλεμ Αλεξάντερ σε πάρτι στη Σεβίλλη, δίχως να ξέρει τον τίτλο του και έχοντας καταξιωθεί επαγγελματικά στον τραπεζικό κλάδο, ήταν πολύ εξωστρεφής και ενημερωμένη στυλιστικά. Φόρεσε στις επίσημες εμφανίσεις της μόνο fashion brands ελληνικής και ολλανδικής προέλευσης. Το βασιλικό ζευγάρι που έχει τρεις κόρες, παραθερίζει τα καλοκαίρια στις Σπέτσες και αισθάνεται πως έχει και ελληνικό αίμα στις φλέβες του, όπως άλλωστε δήλωσαν…

Συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα η Μάξιμα έφθασε στην Αθήνα και επισκέφθηκε την Ακρόπολη με δίχρωμο φόρεμα Zeus + Dione, στο οποίο έκανε τη δική της, παρέμβαση «αλλάζοντας» το αρχαιοελληνικό του DNA: Γόβες Gianvito Rossi, Sophie Habsburg clutch τσαντάκι, μαργαριταρένια καρφίτσα και κλασικό royal καπέλο και με βέλο ολοκλήρωσαν το outfit.

Aκολούθησε μια πολύ εντυπωσιακή, βραδινή εμφάνιση με μπορντό τουαλέτα Costarellos (Χρήστος Κωσταρέλλος) από βελούδο και δαντέλα που κατέληγε σε φούστα με πτυχές. Με αυτή τη δημιουργία δέσποσε στο Προεδρικό Μέγαρο με οικοδέσποινα την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στο κεφάλι της φορούσε την ιστορική τιάρα  Mellerio Ruby Parure.

Τρίτη πρωί έδωσε το παρόν στο Πολιτιστικό Κέντρο του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με μίντι κρεμ cape dress της ολλανδικής ετικέτας Claes Iversen, με αξεσουάρ λουλουδένια στέκα, τσαντάκι Hermes και γόβες Gianvito Rossi.

Για το Μέγαρο Μουσικής επέλεξε και πάλι δημιουργία Claes Iversen σε σκούρο φούξια με μονόπαντο ντεκολτέ και κρυστάλλινο διάκοσμο. Eνα glam μακρύ ρούχο, το οποίο απογείωσε το beauty look της, δηλαδή τα smokey eyes και τα κρεπαρισμένα μαλλιά προς τα πίσω.

Στη Θεσσαλονίκη η Μάξιμα ήταν πολύ απλή, με μαύρο σακάκι και καθημερινό παντελόνι με μικρά καρό. Ένα office σύνολο, το οποίο μόνο τα Ferragammo παπούτσια της και η καρφίτσα που παρέπεμπε στην Ελλάδα το έκαναν ενδιαφέρον. Με αυτή την περιβολή έκανε ποδηλατάδα στη συμπρωτεύουσα, άλλωστε οι Ολλανδοί έχουν παραδοσιακό έμβλημα το ποδήλατο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View