Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα γεμίζει με ηλεκτρικά πατίνια- Θα γίνει η μόδα... μανία;

Η Πάτρα γεμίζει με ηλεκτρικά πατίνια- Θα...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τα ηλεκτρικά πατίνια, πράσινα στο χρώμα, αλλά και τη φιλοσοφία, τα συναντούμε συχνά στο κέντρο της πόλης και τόσο οι Πατρινοί όσο και οι φοιτητές, φαίνεται ότι τα προτιμούν για τις μετακινήσεις τους

Εδώ και δέκα μήνες, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των Πατρινών τα ηλεκτρονικά πατίνια. Τα ηλεκτρικά πατίνια, πράσινα στο χρώμα, αλλά και τη φιλοσοφία, τα συναντούμε συχνά στο κέντρο της πόλης και τόσο οι Πατρινοί όσο και οι φοιτητές, φαίνεται ότι τα προτιμούν για τις μετακινήσεις τους.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή «SCOOT Fun & Rides» είναι διαθέσιμη σε συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOs, για περίπου 50 ηλεκτρονικά πατίνια που βρίσκονται στην Πάτρα. Η εφαρμογή έχει περίπου 3.500 χρήστες μόνο στην πόλη της Πάτρας και τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν διανύσει ήδη 35.000 χιλιόμετρα σε 15.000 διαδρομές. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να προβαίνουν σε βραχυχρόνια μίσθωση.

Από την περιοχή του Νέου Λιμανιού έως και την περιοχή της Αγυιάς μπορούν να τα βρουν οι ενδιαφερόμενοι, καλύπτοντας ουσιαστικά όλο το κέντρο της πόλης, ενώ «είμαστε έτοιμοι να επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές, στα προάστια της Πάτρας» λέει στο thebest.gr o  υπεύθυνος της εφαρμογής Γιάννης Ντζελεπής. «Ετοιμαζόμαστε, έως το τέλος του έτους για το «άνοιγμα» της περιοχής κίνησης των πατινιών στις συνοικίες Τ.Ε.Ι., Σύνορα, Ζαρουχλέικα, Ταραμπούρα, αλλά και Ανθούπολη, Μποζαΐτικα και Αγυιά. Όταν συμβεί αυτό ο «στόλος» θα φτάσει τα 100 ηλεκτρικά πατίνια» επισημαίνει.

Η εφαρμογή έχει επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, πέρα από την «πατρίδα» της. Ηλεκτρονικά πατίνια υπάρχουν πια και στην Κομοτηνή, εξάμηνη (τουριστική σεζόν) παρουσία σε Κοζάνη, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Τήλο και Λήμνο, επίκειται δε η άμεση δραστηριοποίησή της στην Καλαμάτα, αλλά και στην περιοχή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις