Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: «Ο Ντάνος φοβάται ότι από καπετάνιος θα γίνει … λούτσος»

Survivor: «Ο Ντάνος φοβάται ότι από καπε...

Τι δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για το All Star Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και το τρίτο παιδί του αναμένεται να βαφτίσει.

 
«Θα ήθελα να πάω, είναι πολλά τα λεφτά και θα είναι η προίκα των παιδιών μου. Όλοι οι παίκτες έχουν κάνει ραντεβού από όλα τα Survivor. Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach είτε σαν βοηθητικός συμπαρουσιαστής… Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί εκεί θα είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει θα γίνει από καπετάνιος… λούτσος.

 

Θα χάσει. Δεν συγκρίνεται. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Ο Πιλίδης; Δεν είναι δυνατός; Από τους πιο δυνατούς στον κόσμο είναι. Μπορεί να συγκριθεί ο Πιλίδης με τον Ντάνο; Ή το ανάποδο; Θα πάει και θα χάσει. Ο Ντάνος φοβάται γιατί από νούμερο ένα θα πέσει στο δέκα, δώδεκα» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Για το ντόρο που έγινε με τον Σάκη Κατσούλη και τον Ντάνο, πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να τον γνωρίζει, αλλά είναι λογικό αφού δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί. Γιατί να μελετήσεις τους αντιπάλους του; Έχει δηλώσει ο ίδιος πως δεν θα πάει και δεν τον ενδιαφέρει, αλλά με αυτό δείχνεις ότι δεν το έχεις παρακολουθήσει, ένα παιχνίδι που σε έχει αναδείξει. Του χρωστάς ρε γ…ο. Να πεις δεν τον ξέρω, άρα δεν το βλέπω; Μετά το All Star, αν δεν μπει, τον ξεχνάμε»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight