Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πάνθεον η παράσταση της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου, «Ελέφαντας Εγώ;»

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πάνθεον η παράσ...

Την Δευτέρα 31/10/2022 στις 18.00 θα δοθεί μία παράσταση ειδικά για δημοσιογράφους και εκπαιδευτικούς

Την ερχόμενη Δευτέρα 31/10/2022 στις 18.00 θα παιχθεί στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, η παράσταση «Ελέφαντας Εγώ;» της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου. Η συγκεκριμένη παράσταση απευθύνεται σε δημοσιογράφους και εκπαιδευτικούς.

Το έργο θα παιχθεί στη συνέχεια με τις παραστάσεις να απευθύνονται σε σχολεία και θα διαρκέσουν έως τον Ιανουάριο του 2023.

Ένας μοναχικός ελέφαντας, ένα καλόκαρδο ξωτικό, ένα κοριτσάκι που το λένε «εγώ», & μία πεταλούδα μας συστήνουν στο δικό τους μαγικό κόσμο. Οι τρεις ηθοποιοί του έργου χορεύουν, αφηγούνται, αλλάζουν ρόλους και δημιουργούν μια ζωντανή παράσταση που μιλάει για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, την αυτογνωσία, την αγάπη και τη θέληση.

Αξίζει να σημειωθεί πως βασίζεται σε τρία παραμύθια του γνωστού Αμερικανού ποιητή Έντουαρντ Έστλιν Κάμινγκς - E.E. Cummings (1894-1962), o οποίος όπως είδαμε, θεωρείται από τους κορυφαίους Αμερικανούς ποιητές του μοντερνισμού. Η γραφή του Cummings υμνεί την αγάπη και τον αυθορμητισμό.

Η παράσταση της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου είναι μία διασκευή στα τρία παραμύθια του Αμερικανού ποιητή E.E. Cummings & θα ανέβει στο Πάνθεον τη νέα αυτή θεατρική χρονιά.

Μάλιστα είχε γίνει και ακρόαση πριν περίπου δύο μήνες για δυο άντρες και μία γυναίκα, επαγγελματίες ηθοποιούς, με δεξιότητες στην κίνηση που χρειάζονταν για την συγκεκριμένη παράσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture