Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Παρίσι θα παρουσιαστεί η αυτοβιογραφία του Λάκη Γαβαλά

Στο Παρίσι θα παρουσιαστεί η αυτοβιογραφ...

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου Greek Paris και της προέδρου του, Χριστίνας Μαυρίδη στην Galerie Negropontes στις 26 Οκτωβρίου στις 20.00

Ο Λάκης Γαβαλάς που την περασμένη Κυριακή ήταν στην Πάτρα για την παρουσίαση του βιβλίου του «Loaded» στο Bodegas, τώρα προγραμματίζει να παρουσιάσει για πρώτη φορά την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς Loaded» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα, εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στο υπέροχο Παρίσι. Καλεσμένος του συλλόγου Greek Paris και της προέδρου του, Χριστίνας Μαυρίδη, ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει στην αγαπημένη του πόλη βάζοντας αυτή τη φορά στις αποσκευές του τις αναμνήσεις, την ιστορία και την πορεία του σ΄αυτήν που συμπεριλαμβάνονται στις σελίδες του βιβλίου του που έχει ήδη αγαπηθεί από το αναγνωστικό κοινό.

Στην Galerie Negropontes, σε ένα από τα πιο πολυτελή σημεία της πόλης του Φωτός όπως αποκαλείται το Παρίσι, οι θαυμαστές και φίλοι του αγαπημένου σχεδιαστή θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, ν΄ ακούσουν μερικά λόγια για τη διαδρομή της συγγραφής της αυτοβιογραφίας του, αλλά και να φύγουν κρατώντας στα χέρια τους ένα αντίτυπο στα ελληνικά με την υπογραφή του ίδιου. Η εκδήλωση - event θα λάβει χώρα στις 26 Οκτωβρίου 2022 στις 20.00.

Η Galerie NEGROPONTES βρίσκεται στο εξής σημείο: 14-16 rue Jean-Jacques Rousseau 75001 Paris.

Είσοδος: ελεύθερη.

Την αυτοβιογραφία του Λάκη Γαβαλά, Loaded που περιέχει & φωτογραφικό υλικό έχει επιμεληθεί η Μαρία Βόλλη.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Πάνος Ευθυμίου.

Σημείωμα του συγγραφέα

Ήταν τέλη Νοεμβρίου όταν, ως έμβρυο, αποφάσισα να ζητήσω καταφύγιο στην κοιλιακή χώρα της Τζοβάνας Γαβαλά που με κράτησε με την καλύτερη φροντίδα εκεί για εννιά ολόκληρους μήνες… Την ευχαρίστησα για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες που έμαθα να λέω «μαμά» και να αγκαλιάζω… Με θήλασε επί δυόμισι χρόνια και αυτό αποτελεί για εμένα εφόδιο ακόμη και σήμερα στα εβδομήντα μου… Στο διάβα μου είχα ως κινητήρια δύναμη άλλοτε φτερά και άλλοτε γρανάζια, μπαταρίες και γκάζι… Παραδόθηκα στην αγκαλιά του Μορφέα μόνο αφού πρώτα είχα ακουμπήσει στο αγαπημένο μου στρώμα… Ξύπνησα με τη σφυρίχτρα της ξεκούρασης όταν αυτή κουράστηκε πλέον να με «φιλοξενεί».

Πέθανα μόνο από τα γέλια και έζησα για να ζω το σήμερα… Την ανάμνηση και το ενθύμιο τα έχει στα χέρια του ο θάνατος, ο οποίος έχει μείνει ακόμη εκτοπισμένος από τη θετική μου ενέργεια… Θα γίνω βιβλίο γιατί έτσι μόνο μια ζωή μπορεί να στριμωχτεί σε ένα ράφι, γιατί έτσι μόνο καθένας μπορεί να σε ξεφυλλίσει, έτσι μόνο μπορεί να σε κάνει προσάναμμα για το τζάκι του, έτσι μόνο μπορεί να σε κάνει ευρύτερα γνωστό…

Καλή ανάγνωση, Λάκης Γαβαλάς.

*Ο ελληνογαλλικός σύλλογος Greek Paris ιδρύθηκε το 2004 και στόχο έχει να φέρει κοντά τους Έλληνες και Φιλέλληνες που ζουν στο Παρίσι και την γαλλική επικράτεια. Μέσω εκδηλώσεων, πολιτιστικών δράσεων, business dinners και Greek nights, προωθεί την ελληνική κουλτούρα και φέρνει κοντά Έλληνες και Γάλλους. Παράλληλα το Greek Paris έχει το δικό του site που έκανε rebranding τον Οκτώβριο του 2022. Πρόεδρος του συλλόγου είναι η Χριστίνα Μαυρίδης.

Να προσθέσουμε πως η εκδήλωση στην Πάτρα όπου τη διάθεση των βιβλίων του Λάκη Γαβαλά είχε αναλάβει το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου, είχε ιδιαίτερη επιτυχία με τον Λάκη Γαβαλά να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με την τόλμη, το χιούμορ και την ευστροφία του. Για τον Λάκη Γαβαλά μίλησε η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του thebest.gr, Άντυ Μπακοπούλου.

Η φωτ. εστάλη από τις εκδόσεις Άγκυρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight