Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρπενήσι: Άφαντη μετά από σχεδόν ένα μήνα η 48χρονη – «Υπάρχουν τεράστια παμφάγα ψάρια» λέει βαρκάρης

Καρπενήσι: Άφαντη μετά από σχεδόν ένα μή...

«Οι συνθήκες δεν ευνοούν για να ανέβει το σώμα στην επιφάνεια»

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η 48χρονη στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία και κανείς δεν μπορεί να βρει τη σορό της. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές χτένισαν την περιοχή με επικρατέστερη εκδοχή η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας. Ακόμα και το υποβρύχιο ρομπότ, που επιστρατεύτηκε στις έρευνες, δεν κατάφερε να βρει την γυναίκα.

Ο κ. Βασίλης Ταλιούρας, βαρκάρης στην περιοχή που ήταν από τους πρώτους που την αναζήτησε την πρώτη ημέρα που εξαφανίστηκε, μίλησε στο tvstar για τις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι έρευνες

«Η λίμνη είναι δύσκολη. Έχει μεγάλο βάθος, με τα περισσότερα σημεία της να φτάνουν τα 70 μέτρα. Υπάρχει πολύ λάσπη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι σχεδόν στα 1 με 2 μέτρα στο βάθος. Υπάρχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην ευνοούν οι συνθήκες για να έρθει το σώμα σε φάση τυμπανισμού και να ανέβει στην επιφάνεια», λέει και προσθέτει πως υπάρχουν και μεγάλα ψάρια που είναι παμφάγα.

Ο κ. Ταλιούρας αναφέρθηκε και στην ιδιομορφία που παρουσιάζει το σημείο κάτω από τη γέφυρα, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της Ευρυδίκης.

«Στα 100 περίπου μέτρα από εκεί είναι η μεγαλύτερη πηγή και τροφοδότηση της λίμνης η πηγή Μαρδάχα. Εκεί δημιουργούνται υπόγεια ρεύμα, οπότε η σορός της Ευρυδίκης είναι πολύ πιθανό να έχει παρασυρθεί προς το κέντρο της λίμνης και δυστυχώς με τις συνθήκες που επικρατούν να μην την βρούμε ποτέ», είπε και τόνισε πως είναι δύσκολο να φτάσει προς το φράγμα, καθώς τα ρεύματα της λίμνης δεν οδηγούν προς τα εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις